من هم دقیقا مشکل شما رو دارمنقل قول:
وقتی لینک رو دانلود رو کپی می کنم میزارم تو opera یا mozila یا explorer میره به صفحهوقتی هم که لینک رو تو یکی از دانلود منیجر ها میزارم میره یک صفحه html که 118 کیلو بایته دانلود میکنهکد:www.freedanload.com
Printable View
من هم دقیقا مشکل شما رو دارمنقل قول:
وقتی لینک رو دانلود رو کپی می کنم میزارم تو opera یا mozila یا explorer میره به صفحهوقتی هم که لینک رو تو یکی از دانلود منیجر ها میزارم میره یک صفحه html که 118 کیلو بایته دانلود میکنهکد:www.freedanload.com
وقتی شما لینک کرکشو میزارین چطور انتظار دارین مردم اصلشو بخرن
آقا زشته هیزم جهنمو برا خودت نخر
يادمه تاپيك اين برنامه رو من اولين بار تو پي سي ايجاد كردم كه نمي دونم بر چه اساسي موقع دسته بندي تاپيك هاي نرم افزار سر از ترش در آورد !
اينم لينك دانلودش از تو ترش در آوردم !
پسوردشم :کد:http://rapidshare.com/files/31249546/Vajeh_20Shenas_20Farsi_20OCR.exe
کد:www.kamyabonline.com
برنامه خیلی خوبی هست، فقط یک سئوال اینکه ایا میشه بجای اینکه تایپ کردن چندین صفحه فقط با اسکن کردن صفحات و با استفاده از این برنامه و نوشته های صفحات وارد برنامه آفیس کرد یا نه؟
خیلی ممنوم.
تشکر شما.
جالب بود.
=====
راستی چاکر آقا جاویدم هستیم. :40:
چرا سایتت رو از امضات پاک کردن؟:18:
سایت به اون باحالی حیف نبود.:41:
من خودم از همین پیسی با وبلاگت آشنا شدم . کلی هم بازیهای باحال قدیمی که منو یاد قدیما مینداخت از اون دانلود کردم.
میگن هرچی میخوای تو پیسیورلد میتونی پیدا کنی. کاملا درسته.مثلا همین وبلاگ شما رو که وبلاگ اصیلی هم هست رو فقط میشد توی سایت اصیلی مثل پیسی پیدا کرد.
در هر صورت امیدوارم مدیرا حداقل در مورد سایت های اصیل در امضا مراعات کنن.
قدیما اینجوری نبود!
:19::19:با آپلود اين نرم افزار در سايتي ديگر ما را خوشحال كنيد!!!!!!!!:11::11:نقل قول:
وقتی هم که لینک رو تو یکی از دانلود منیجر ها میزارم میره یک صفحه html که 118 کیلو بایته دانلود میکنه[/quote]
واقعا ممنون ميشم اگه بتونيد جاي ديگه آپلودش كنيد!!!
خوب يكي يه لينك سالم بده به جاي چهار تا لينك
هنوز کسی پیدا نشد اینکارو بکنه؟؟؟