من TMPGEnc 4.0 XPress Ver. 4.3.1.222 رو دانلود كردم.نقل قول:
حالا كجا زيرنويس بدم و منو بزنم؟
خيلي خيلي هم ممون كه كه زحمت مي كشي و عكس گذاشتي.
اگه اين برنامه بشه كه خوبه.
مرسي.
Printable View
من TMPGEnc 4.0 XPress Ver. 4.3.1.222 رو دانلود كردم.نقل قول:
حالا كجا زيرنويس بدم و منو بزنم؟
خيلي خيلي هم ممون كه كه زحمت مي كشي و عكس گذاشتي.
اگه اين برنامه بشه كه خوبه.
مرسي.
آقا سعيد JetAudio 7 مگه منو هم ميزنه؟نقل قول:
دوست عزیز کافیه که زیر نویس رو هم نام با فیلم کنید و در همان جایی که فیلم هست کپی کنید ، پس شما در دایرکتوری مورد نظر یک فیلم دارید و یک زیرنویس که هم نام فیلم هست ...نقل قول:
حالا شما باید K-lite Mega Codec Pack رو رو سیستم خود داشته باشید تا در قسمت پایانی در موقعی که هنوز انکود را شروع نکردید بتوانید فیلم را بازبینی کنید ( قبل از همه این کارها از هماهنگ بودن فیلم با زیر نویس اطمینان پیدا کنید ) و در آخر انکود را بزنید ...
تنها تنظیماتی که لازم هست انجام بدید را من برای شما در اینجا گذاشته ام و به تنظیمات دیگر دست نزنید !
کد:http://i3.tinypic.com/7xe5kk2.jpg
از اينكه زحمت كشيديد خيلي خيلي خيلي ممنون ولي من چند جور زيرنويس مي خوام روي دي وي ديم بندازم كه در منو بشه اون ها رو انتخاب كرد (مثلاً فارسي به دو رنگ زرد و سفيد و انگليسي به همين دورنگ). دقيقاً مثل فيلم هايي كه در بازار موجود هست.نقل قول:
من اصلاً مشكل تبديل avi به mpeg2 بود كه به اين جاها كشيد. چون dvd-lab pro اين قابليت رو كه من مي خوام داره و mpeg2 ساپورت ميكنه. يه راه داره كه تبديل كنم دي وي دي بعد خود برنامه تبديل ميكنه mpeg2 ولي خيلي خيلي طول ميكشه و من يه راه ساده تر مي خواستم.