VIRGIL جان باهات کاملا موافقم .نقل قول:
راستی من سرم رو کوبیدم به دیوار واقعا بعضی حرفا..............:46:
Printable View
VIRGIL جان باهات کاملا موافقم .نقل قول:
راستی من سرم رو کوبیدم به دیوار واقعا بعضی حرفا..............:46:
نظر من بین اون کارتهای PowerColor مدل Radeon HD 2600XT 256MB GDDR4 هست.نقل قول:
اصلا یکی از دوستان که وارده بگه موقعه خرید کارت گرافیک به ترتیب اهمیت به چه مشخصه هایی باید توجه کرد
واینکه یکم درباره برند وشرکت ها و... توضیح بدید(مثلا میگن برند PowerColor از شرکت ATI و ... )
یکم توضیح بدیدن ما هم سر در بیاریم
راستیVirgil جان قیمت این کارت رو داری؟ (زیاد گرون نباشه)
از دوستان کسی گرافیک دسته دوم داره؟بدرد بخور باشه خریدارم
دو کمپانی ATI و NVIDIA همون GPU ها رو میسازند. یعنی در اصل هسته کارت گرافیک که مهمترین قسمتش هست توسط این دو کمپانی ساخته میشه. (کمپانیهای دیگه هم هستند مثل Intel و SIS و ... )
این دو کمپانی وقتی هسته رو طراحی میکنند یک برد به عنوان برد مرجع میسازند و به کمپانی های سازنده برد میفرستند مثل ASUS, GIGABYTE, PowerColor, XFX, ... . این کمپانی ها از روی برد مرجع کارتهای گرافیک رو تولید میکنند و به بازار میفرستند. در بعضی موارد هم تغییراتی توی برد مرجع میدن.
من اصلا کارتهای جدید PowerColor رو توی بازار ندیدم ولی Club3D Radeon HD 2600XT 256MB GDDR4 الان 180 تومان هست. Club3D نسبت به PowerColor پایینتره.
اون سوال اولی رو هم جواب میدادی
دوستان ببخشید نمیخوام کش بدم ولی lost planet رو در حالت اخر که میزارین رو چه رزولوشنی بازی میکنین؟؟؟؟
عجیبه برام.احتمالا بازی من مشکل داشته!
اول به GPU بعد به برد .نقل قول:
منظور من مشخصات خود کارت گرافیک مثل حافظه وبقیه چیزاش هستنقل قول:
خیلی چیزها هست که باید در نظر گرفته بشه مثل Pipeline ، ترانزیستورها ، Stream Processor ها ، Memory Interface که همه توی GPU قرار میگیره.نقل قول:
در درجه بعد میشه بررسی حافظه مثل DDR2 یا DDR3 بودن و فرکانس حافظه و حجم حافظه و ...
در کل شما مثلا وقتی میگید 8600GTS همه اینها رو در بر میگیره.
من کی گفتم اصلا به درد نمیخوره!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!من گفتم مثل انویدیا کار نکرده و فروش زیاد ای تی آی هم هیچ ربطی به قوی بودن کمپانیش نداره ای تی آی وقتی توی زمینه های مختلف کار میکنه برای همین آمارش بالاست. قوی بودن کمپانی یعنی اینکه:وقتی ای تی آی قبل از تکنولوژی SLI NVIDIA یه تکنولوژ ی شبیه همین اس ال آی که دو کارته بود داد بیرون به دلیل همراهی نکردن انویدیا ATI شکست خورد و این کار رو تعطیل کرد تاااااا وقتی انویدیا SLI رو داد بیرون و اونوقت CROSS FIRE رو ای تی آی داد بیرون که باهاش رقابت کنه و بهتر از اس ال آی بود.این یعنی انویدیا خیلی کله گندهست.در مورد کارت X1950 هم بگم که(اگه یادت باشه) وقتی انویدیا 7800GTX رو داده بود بیرون ای تی آی دستش توی سرش بود که چیکار کنه (منظورم هنگام ورود 7800 هست) و بهترین کارت اون موقع بود بیشتره وقتا اول انویدیا مدل High end رو میداد بیرون بعد تازه ای تی آی یادش میفتاد به کارت های کامپیوتر دسکتاپ و یه مدل برای رقابت اون بیرون میداد چه قبل از خرید ای ام دی چه بعد. در ادامه حرف هام هم بگم که من کی ای تی آی رو یه کمپانیه الکی گفتم. من گفتم انویدیا خیلی حرفه ای تر عمل کرده و مثل سی پی یو های core 2 duo اینتل که از ای ام دی بهتره و هنوز ای ام دی مدل های جدید خود رو خیلی دیر بیرون میده اونوقت ما میگیم ای ام دی بده؟ فکر کنم سوئ تفاهم شده .نقل قول: