-
سلام linda_amour برنامه ای رو که شما به زبان c++ میخواید رو میتونید از قسمت سمت چپ بالا یا پایین همین صفحه برید به صفحه 1 که ameneh در اونجا برنامه رو واسه اعداد فرد گذاشته ، مشکلی داشتید در خدمتم.
-
تمام کدهای برنامه رو واسه اعداد فرد رو هم در ++Vc و هم در Tc++ میتونید امتحان کنید
-
بله درسته ولی برنامه ای که ameneh گذاشته به زبان c نوشته که یکم تغییرات می خواد واسه اینکه به C++ تبدیل شه. منم خوب تازه واردم بیشتر هم با C++ کار کردم نمی تونم خودم برنامه رو به C++ تبدیل کنم. می شه شما لطف کنید برنامه رو به C++ تغییر بدید؟؟؟
-
همون برنامه رو اگه شما در ++Turbo c ، لود کنید میبینید که بدون هیچ خطایی اجرا میشه یا میتونید از MSDN استفاده کنید.
-
می دونم ولی من برنامه رو می خوام آخه استادمون همین برنامه رو به عنوان پروژه ازمون خواسته ولی به زبان C++ نه C! من کدهای برنامه رو لازم دارم نه اینکه اجراش کنم!
-
يكي ميگه اين مربع جادويي چيه؟
-
باشه چشم اگه وقت داشتم تبدیل میکنم و یا از دوستام که با ++c تحویل دادن میگرم و کدش رو میزارم اخه من خودم با #c تحویل دادم . چشم
-
در جواب اون کسی که در مورد مربع جادویی میپرسه ، اگه صفحه اول رو خوب بخونید ( اولین پست ) متوجه میشید ولی یه راهنمایی سریع و جواب کلی اینه که مربع n*n که مجموع خانه هاش چه به صورت سطری و ستونی و مورب با هم برابر باشد.
-
مرسی ممنونم فقط امیدوارم تا دیر نشده به دستم برسونید آخه تا آخر این هفته فقط وقت دارم. منتظرم.
-
پس چرا کمکم نمی کنین؟ تا هفته بعد هم میشه plz!