خیلی تند رفتی.
دوست عزیز زبان سوم من انگلیسیه. منظورم این نیست که بگم من اینم و اونم. فقط اینو بگم که من ایران زندگی نمیکنم
و سوئد هستم. یعنی سوئدی رو هم به اندازه همون انگلیسی بلدم. چون زبان دوم سوئد انگلیسیه. پس نگید که من از
این برنامه چیزی نفهمیدم. بلکه به نظر من این شما هستید که چیزی ازش نفهمیدید.
من این برنامه رو همین الان بر روی گوشی خودم P1 بصورت نصب شده دارم و ازشم دارم استفاده میکنم.
یک راهنمایی بهتون بکن شاید بتونید شما هم نصب کنید.
اول شما باید GDesk.0.15 رو که آخرین نسخه این برنامه هست در گوشی خودتون نصب کنید و بعد ساعت و منو هاشو
که بصورت پلاگین استفاده میشه رو نصب میکنید. بعد از نصب کامل پکی در در داخل نسخه 15 برنامه بود برنامه رو
اجرا میکنید و در جای خالی با مداد گوشی کلیک میکنید و تنظیمات برنامه رو از جمله وارد کردن برنامه های دلخواه و
طرز قرار گرفتنشون بر روی صفحه رو تعیین میکنید.
شما هر آیکونی که خواستید میتونید به این برنامه اضافه کنید و با گرفتن و کشیدن آیکون اون رو میتونید در هر نقطه از
دسکتاپ قرار بدید.
تنظیمات خیلی زیادی داره و برای همین هم گفتم کسی که انگلیسی بلد نیست دنبال این برنامه نیاد. اما بلد نبودن
کار با این برنامه دلیل نمیشه که بگید برنامه بدرد نمیخوره.
اتفاقا من ازش دارم استفاده میکنم و چون خودم تست کردم اینجا قرار دادم. حالا هم خودتون میدونید وظیفه من فقط
معرفیش بود.
این طوری هم که معلومه بحث کردن با شما کار درستی نیست چون طرز صحبتتون از همون اول و قضاوت ندرستی که
از من داشتید اینو نشون داد.
من هم دیگه مزاحم تایپک نازنینتون نمیشم. هر چی دوست داشتید معرفی کنید. و هر چی هم که خودتون دوست
ندارید و طرز کارشو بلد نبودید بایکودش کنید.
موفق باشید.