فكر نميكنم هيچ كدامتون بدمنه MAYA چي هست.
MAYA 5.0
Printable View
فكر نميكنم هيچ كدامتون بدمنه MAYA چي هست.
MAYA 5.0
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط elhamandmahdi
منظورت رو من نفهميدم ولي من خودم MAYA 6.5 رو دارم ولي به گرد پاي Zbrush2 هم نميرسه و در مسابقه امسال اون كسي كه اول شد با همين نرم افزار كار كرده بود و يه مقدار هم از Maya استفاده كرده بود
من آموزش هاي Maya رو هم خودم يه سي ديش رو دارم و يه آموزش كوچيك هم در مورد ZBrush2 دارم ولي تو اون آموزش كوچيك جوري يك ماهي رو درست كرد كه آدم كفش بريده ميشه اگه تا حالا امتحان نكردي حتما امتحانش كن
اينم يه نكونه كار از Zbrush هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم تصوير اون ماهيه هستش كه گفتم با همين نرم فزار آموزشش رو دارم ::
پناه بر خدا چه چيزايي كه درست نميكنند :ohno: :tongue:
در هر صورت اين هم لينك نسخه 7 و كامل اين نرم افزار
Maya Unlimited 7.0
حجم: 292.8 مگابايت
لينك ها قابل رزيوم هستند و وفقط يكي رو دانلود كنيد براي من كه دومي بهتر از همه بود
موفق باشيد
يا حق
سلام دوستان
فكر كنم همه شما ديگه تصاوير سه بعدي رو بدونيد چي هست منظور من تصاوير 3 بعدي كه با نرم افزارهاي مختلفي مثل مايا و يا 3DMax ويا Cinema4D و ... ساخته ميشه نيست بلكه تصاويري رو كه با نگاه اول تصاوير خيلي بي ربط و تصاويري هستند كه بايد جور خاص به اونها نگاه كرد ! يا به قول (فكر كنم سهراب سپهري) چشمها را بايد شست جور ديگر بايد ديد ! :)
يادمه اون موقع هايي كه اوايل يعني چند سال پيش اين تصاوير به بازار اومده بودند خيلي هم طرفدار داشت و من خودم يكي از اونهايي بودم كه چندين تا از سري كتابهايي كه از اين تصاوير توشون بود رو خريده بودم و همش هم تو فكر اين بودم كه اين تصاوير چطوري درست شدند و گاهي ها هم با قلم و دفتر نقاشي ور ميرفتم و يه چيزهايي براي خودم ميساختم نه مثل اينكه دارم خاطرات مينويسم :angry:
بگذريم اين برنامه فقط با چند كليك ميتونيد صاحب تصاويري مثل تصاوير پايين بشيد كاركردن باهاش از آب خوردن هم راحت تر هستش ميگيد نه ؟ امتحان كنيد
خود برنامه داراي چندين تصاوير و ماسكهاي از پيش تعيين شده هستش كه اول ميتونيد با كار كردن با تصاوير براي خودتون چندين تا از اين گونه تصاوير بدست بياريد
در اين برنامه اين امكان وجود داره كه همه چيزش رو هم خودتون بسازيد و به درون برنامه احضار كنيد ميتونيد خودتون ماسك و همينطور Textures هايي بسازيد و به درون برنامه احضار كنيد و شما ميتونيد بر روي گزينه Full Screen كليك كرده تا تصوير ساخته شده به صورت كامل در مونيتورتون به نمايش در بياد كه ديگه واقعا ديدن داره :cool:
جالب تر اينجاست كه شما ميتونيد در اين برنامه حتي فيلم هاي 3 بعدي هم بسازيد چگونه؟ در ادامه عرض خواهم كرد
مثلا اين تصوير رو با همون امكانات خود برنامه در عرض چند ثانيه درست كردم البته به چون ميخواستم در سايت بزارم حجم و كيفيتش رو خيلي آوردم پايين وگرنه تصاويرش خيلي با كيفيت تر از اين حرفاست ببينيد ::::
اين در مورد برنامه 3DMiracle
ولي حالا در مورد 3DMonster toolkit
در برنامه قبلي كه توضيحاتش رو خدمتتون عرض كردم شما ميتونيد با قرار دادن چند ماسك و آبجكت هاي ديگه صاحب تصاوير 3 بعدي بشيد خوب حالا اين برنامه هم در كنار اين برنامه گذاشته شده تا شما بتونيد با ساختن ماسكهاي ديگه و يا احضار آنها تغيرات دلخواهتون رو روي اونها انجام داده و يا اونها رو به صورت فايل تصويري AVI ظبط كنيد و هم ميتونيد در پروژه هاي ميكس و هم ميتونيد در برنامه 3DMiracle از آنها استفاده كنيد (همون برنامه بالا) و شما ميتونيد با احضار كردن فايلهاي AVI كه توسط اين برنامه ميسازيد در برنامه 3DMiracle احضار كنيد و با همين فرمت هم استخراج كنيد يعني ميشه يه فيلم 3 بعدي خيلي جابه نه؟؟ :ohno:
البته فيلمي كه ميسازه بر ميگرده به ساختن اون ماسكي رو كه شما درست ميكنيد و فرمت فايلي رو كه ميتونيد در برنامه 3DMonster toolkit احضار كنيد 3DS اين هست كه من نميدونم با چه برنامه اي ميشه همچين فرمتي رو ساخت ؟؟
ولي اگر از اين برنامه خوشتون اومده ميتونم در يك تاپيك ديگه آموزشش رو هم براتون بزارم (حالا كسي نفهمه ما چيزي بارمونه ) البته خودتون يه چند دور باهاش كار كنيد به راحتي ميتونيد همه فن و فوتش رو بدست بياريد
هر كدوم رو خواستيد دانلود كنيد ولي به نظر من دومي رو دانلود كنيد چون هم فايل كيجن براي هر دو رو داره و هم برنامه 3DMonster toolkit رو در خودش داره چون با اين برنامه 3DMiracle كامل ميشه
هر مشكلي هم داشتيد ميتونيد همينجا اعلام كنيد تا در صورت توانم راهنمايي كنم
از همه دوستان به خاطر زياده گويي هام معذرت ميخوام
موفق باشيد
يا حق
سلام دوستان
اينم يه برنامه خيلي عالي براي درست كردن تصاوير انيميشن و متحرك كه خودتون ميدونيد از شركت معروف Ulead هستش
از لينكهاي زير فقط يكي رو دانلود كنيد
حجم:9.21 مگابايت
or
از سايت خود شركت كه مطمين نيستم كرك روش كار كنه
حجم:10.30 مگابايت
و بالاخره كرك :
حجم 242 كيلو بايت
از سايت FTP كه سرعتشم خيلي خوبه :
حجم:9.88 مگابايت
موفق باشيد
يا حق
سلام دوستان
اينم يك برنامه بساير معروف كه واقعا دنياي عجيبي براي خودش داره ساختن نصاوير سه بعدي و متحرك در كمتر از چند دقيقه
اگه نداريد و ميتونيد دانلودش كنيد (سرعتتون بد نيست) حتما از دست ندينش واقعا كه خيلي چيز جالبه
اين تنها لينك مطميني هستش كه پيدا كردم البته زياد نگشتم چون اين لينك رو خودم امتحان كردم و سرعتش هم خيلي عالي هستش
حجم 14.48 مگابايت
موفق باشيد
يا حق
سلام
آرش ايراني جان تشكر . دستت درد نكنه .
قربانت : شاهين
سلام آرش جان
مطمئني اين لينك Ulead COOL 3D 3.5 كار ميكنه ؟؟؟
من هر كاري كردم دانلود نشد
خواهش ميكنم شاهين جان وظيفستنقل قول:
نوشته شده توسط Shahin king
ZBrush 2
سلام دوستان
بالاخره لينك اين نرم افزار رو پيدا كردم تمام سايتها رو زير و رو كردم ولي انگار كه نه انگار اصلا اين نرم افزار هم جز بهترين ها هستش
در چند پست پيشتر در مورد اين نرم افزار در قسمت معرفي نرم افزار MAYA حسابي در موردش توضيح دادم و عكس هم گذاشتم و فكر نميكنم ديگه توضيحي لازم باشه
از من ميشنويد حتما دانولدش كنيد هيچ جا گيرتون نمياد اين نسخه فول اين برنامه هستش پيشنهاد ميكنم حتما با اين برنامه كار كنيد در ضمينه تصاوير 2D , 2.5D , 3D اين نرم افزار محشره حجمي هم به اون صورت نداره مثل نرم افزارهاي حجيمي مثل مالا و يا 3D MAX فقط 16.70 مگابايت
دانلود كنيد حتما و از كنارش به آسوني نگذريد حداقل بعنوان اين كه تو آرشيوتون باشه حتما يه روزي بدردتون ميخوره
حجم:16.70 مگابايت
در مورد اينستال كرددن و سريال دادنش هم اگه سوالي بود همينجا بپرسيد تا براتون توضيح بدم
موفق باشيد
يا حق
سلام امين جاننقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
من خودم دانلود كردم شايد آي اس پي ات FPT رو ساپورت نميكنه ؟ يه كارت ديگه امتحان كن و يا از خود سايت سازنده هم ميتوني بگيري در مورد كركش هم حتما برات ميفرستم ولي بديش اينه كه سايت سازنده هم لينكش FTP هستش
بزار از مسافرت برگردم حتما خودم برات آپلودش ميكنم يا يه جاي خوب ديگه برات پيدا ميكنم
به قول بر و بچ شك نكن :tongue:
موفق باشيد
يا حق
سلام آرش جان
ممنون
امروز امتحان كردم تونستم دانود كنم
مرسي