عزیز دلم من که گفتم اینجا مشکلت حل نمیشه
برو انجمن سخت افزار مطرح کن
Printable View
عزیز دلم من که گفتم اینجا مشکلت حل نمیشه
برو انجمن سخت افزار مطرح کن
عزیز دلم من اونجا هم مطرح کردم ولی حتی یک نفر هم جواب نداد
همونطور که دوستان هم قبلا گفتند این مشکل فقط از کارت صدای شما نمی آد، گاهی وقتی شما یک قطعه ی سریعتر از ramسیستم نصب می کنید ممکن مشکل پیش بیاد یا اگر قطعه ی نصب شده با مادربرد و یا CPU شما همخوانی نداشته باشه ممکن این مورد پیش بیاد، چک کنید ببنیند مادربرد و cpu شما با این کارت همخوانی داره، اگر نه این کارت رو روی یک سیستم دیگه نصب کنید و امتحان کنید اگر باز هم مشکل بود خوب کارت شما مشکل داره.
در ضمن اشاره کردید به نرم افزار winamp آیا با دیگر نرم افزارها هم مشکل داره مثلا با media player؟
اره با media player هم همین جوریه
بعضی از دوستان گفتند کارت مشکل داره من اینو حدودا 2 هفته بیشتر نگرفتم
مشکلشم طوری نیست که بتونم گارانتی ببرم (بگم چشه؟ ) چون گفتم که حدود 1 ثانیه موزیک کند میشه یا یا یه پارازیت روش میفته
موقع باز کردن بعضی برنامه ها هم اینجوریه مثلا easy tune
حتی برنامه سنگینی مثل photoshop هم اینجوری نیست
ویرایش شد ولی خودتون جوابشو بدین !
نقل قول:
یه خورده مودب تر لطفا
اقا بحث رو ادامه ندین , این طوری که معلومه مشکل حل شدنی نیست
کارت صدای شما مشکلی نداره , مشکل از اون دو تا برنامه است
اگه کارت صداتون مشکل داشته باشه پس باید در همه حال صدا ضعیف باشه
در کل بی خیال شین بهتره
موفق باشین
:11:
اره فکر کنم باید بیخیال بشم
اینجا غیر از توهین دیگه کاری بلد نیستن
تو صفحه قبل که یه نفر میگه (هیکل رو ببین بترس) اینجا هم که میگن فارسی نمیفهمی ( مگه من چی گفتم که شما اینجوری صحبت میکنین که حتی کاربرای دیگه هم بیان بهت بگن مودب باش)
واقعا انتظار همچین برخورد هایی رو نداشتم
دوست عزیز بهتره یکم مودب برخورد کنیدنقل قول:
تازه مشکل ایشون حل نشده
ویرایش شد ولی خودتون جوابشو بدین !
من امروز داشتم موزیک گوش میدادم دیدم یه صدای خش خش زیادی پیچید تو صدا بعد اهنگ رو قطع کردم دوباره بازش کردم دیگه این مشکل نبود
روز به روز داره بد تر میشه
کارت صدای من دو حالت 16 بیت و 24 بیت و همچنین 48 و 96 کیلو هرتز رو داره مال این تنظیمات میتونه باشه؟