دوست عزیز خرافات صرفا در جنبه مثبت نیستند که با توهم های دلنشین ایجاد لذت کنند! توهم دلنشین و لذت ناشی از خرافه با جنبه سلبی و منفی (امروز یک گربه سیاه دیدم حتما برام اتفاق بدی میفته!) کجاست؟
با احترام به نظر شما ,خیر اکثرا دگر آزاری هست اونم نه به شکلی که شما میگید(کودک آزاری و ترور ...) به شکلی هست که تصمیمات اکثریت خرافه پرست اشتباه و علاوه بر ضرر خودشون به ضرر اقلیت هم هست!یا تحویل کردن عقیده خودشون به دیگران البته من هم تا جای ممکن با تمسخر و توهین و کنش و واکنش مخالف هستم اما شما هم راه استدلال و منطق رو بسته میدونی و استفاده از علم رو خطا!خب چی میمونه؟زور؟:دی
اگر کسی مثلا در بازی ایکس باکس افراط میکنه(باز من ارتباط سرگرمی رو با خرافات متوجه نمیشم؟ سرگرمی یک چهارچوب مشخص داره در طول تاریخ بشر هم از گل بازی و خمیر بازی و عروسک های ساده به دنیای دیجیتال امروز پیشرفت کرده!قرار نیست مثلا در یک اتاق صندلی بذاریم و بگیم این جای خالی ایکس باکس هست و امروز در مورد مسائل مهمی باهاش مشورت خواهیم کرد!!!کاربرد معایب و مزایاش رو میدونیم!) هیچ عملی انجام نداده که از نظر علمی قابل توجیه و اثبات نباشه!آخرین باری که چک کردم کسی موقع تماشای تلویزیون و بازی کردن ارواح رو احضار نکرده بود!:دی جمله قرمز رو اصلا نمیتونم درک کنم حتما در مورد عملی که استناد میکنید بهش برای خرافه بودن و توهم زدن مثلا بازی های کامپیوتری رو مصداقی توضیح بدید تماشای یک رقابت ورزشی یک فیلم یا گوش دادن به موسیقی که همراه با لذت و علاقه فرد هست چه نوع توهمی ایجاد میکنه؟یک تعریف هم از توهم بدید... فقط خواهشا نگید که از نظر شما همزادپنداری یا اثرات سو مدیا نامناسب سن مخاطب توهم نامیده میشه!طبق صحبت قبلم این مورد کاملا هماهنگ با قوانین فعلی دنیای ماست اگر در آینده افراط در تفریح خرافات و وجود روح واقعیت اثبات شدند حرف شما صحیح تا اون موقع ...
پاسخ این سوال رو هم نگرفتم
من هیچ جا نگفتم نحوه برخورد درست بوده و نتیجه داده یا اصلا چطور باشه چون این بحث گره میخوره با مسائلی که نمیتونیم در اینجا بهشون بپردازیم! چرا مردم با کمیت بالا و کیفیت پایین(جعیت زیاد ولی فقیر و سطح و فرهنگ و دانش پایین) مطلوب برخی جوامع هستند؟باز هم پست اول به نکات خوبی اشاره کرده چرا ابزارهای آگاهی دهنده و تبادل اطلاعات در این جوامع محدود شده هستند و تمایل برای ایزوله کردن و حفظ اجباری جامعه سنتی وجود داره؟ و ...