علی جون ایول،کارت 20 :10:نقل قول:
نقل قول:
همینه دیگه فقط برای نمکی کردنه کاره، وگرنه معلومه که نوکیا سره :31:
Printable View
علی جون ایول،کارت 20 :10:نقل قول:
نقل قول:
همینه دیگه فقط برای نمکی کردنه کاره، وگرنه معلومه که نوکیا سره :31:
احسنت،همینه،کاشکی همه مثل شما بودننقل قول:
بچه ها بدویید 3تا رای جلوترن
آخی گناه دارین. باید التماس کنید که بیان به نوکیا رای بدن. ادامه بدید خوبه. شاید بتونید اختلافو کم کنید
خب پس جاسوس های سونی اریکسون هم پیداشون شدنقل قول:
بله دیگه باید التماس کنیم،چون بچه های نوکیا می دونن گوشیشون بالاتر از این حرفهاست که با این نظرسنجی های ساده بخواد بهترین شرکت معلوم بشه
شما که فعلان ابروی خودتت رو بردی با اون حرفتنقل قول:
""""آقا من همون روز اول رای دادم. ولی یه فکر باحال دارم. هر کی طرفدار سونیه بره یه یوزر بسازه با اون یکیم دوباره به سونی رای بده. آقایون اگه بن شدم بدونید در راهه سونی اریکسون بوده. حلالمون کن""""
نقل قول:
:27: خوب نکته ای رو گفتی حمیدرضا جون
غیر از خودش آبرو طرفدارهای سونی اریکسون رو با رای دادنشون هم برد:21:
میگیم رای بدید که ملت جدی بگیرن نه التماس اگه التماس هم بکنیم بهتر از اینه که با هر یه یوزر یه رای بدیم که ...
آی گل گفتی
فعلا از امار معلوم هست كه سوني بهتره يا نوكيا .
از كجا معلوم كه طرفداراي نوكيا الكي يوزر نمي سازن
nikolas_95 جان انقدر تهمت نزن با زبون روزه.
چه جالب طرفدار سونی اریسکون به سونی اریکسونی ها این پیشنهاد رو داده تقصیر رو میندازن گردن ما جالبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست پیشو گرفتی پس نیوفتینقل قول:
این هم پیشنهاد یک سونی اریسکونی به طرفدارن سونی اریسکون ها واقعا براتون متاسفم خیلی نظر سنجی سالمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط SAEED_BARCELONA
آقا من همون روز اول رای دادم. ولی یه فکر باحال دارم. هر کی طرفدار سونیه بره یه یوزر بسازه با اون یکیم دوباره به سونی رای بده. آقایون اگه بن شدم بدونید در راهه سونی اریکسون بوده. حلالمون کنید