كسي برنامه خوبي برا كار با اين نوع فايلها سراغ نداره.يكيو خودم دارم ولي تايپ كني راحت تره تا كار با اين برنامه:27:
Printable View
كسي برنامه خوبي برا كار با اين نوع فايلها سراغ نداره.يكيو خودم دارم ولي تايپ كني راحت تره تا كار با اين برنامه:27:
جواب منو نداديد كه چجوري اينارو به اس ام اس اضافه كنم؟؟
برای اضافه کردن به اس ام اس باید در صفحه ای که متن مورد نظرتا تایپ می کونی وارد more بشی بعد add item بعدmelody بعد فایلتا انتخاب کن
دستت درد نکنه. دنبالش بودم
خواهش می کنم
اینجا جمع شدیم برای همین کارها
نقل قول:
جواب منو نداديد كه چجوري اينارو به اس ام اس اضافه كنم؟؟
هیپو جون درست میگهنقل قول:
برای اضافه کردن به اس ام اس باید در صفحه ای که متن مورد نظرتا تایپ می کونی وارد more بشی بعد add item بعدmelody بعد فایلتا انتخاب کن
برنامه های مبدل هستند ولی افتضاح اندنقل قول:
كسي برنامه خوبي برا كار با اين نوع فايلها سراغ نداره.يكيو خودم دارم ولي تايپ كني راحت تره تا كار با اين برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمون بسازیم که بهتره(البته تازه کارم به بزرگی خودتون ببخشید)
قابل شما رو نداره خیلیا دنبالش اند ولی گیر نمیارن (آخه کلی بدبختی داره ساختنشون)نقل قول:
دستت درد نکنه. دنبالش بودم
آره میدونم چقدر بروبچ دنبالش اند میخوام بدم پیوستش کنن!!!!!نقل قول:
ایول داداش تاپیک جالبی میشه
اگه میشه اموزش اضافه کردن اینها رو به sms هم بزار جون من یه 15 تا دارم اما هیچ کدوم به sms اضافه نمی شن
حجم فایلها زیاده واسه همین به sms نمیچسبند
اینا که آهنگ نیستن از ویبره و اینفرا رد و نور صفحه بازی این فایلها خوشم نمیاد واسه همین نزاشتمنقل قول:
اینم چندتا از اونائی که هم ویبره دارن و هم نور پشت صفحه رو فعال میکنن.
نکته : رو سری P و احتمالا بقیه سیمبینها کار نمیکنه.
به به آقا توحید نیز قدم رنجه فرمودندنقل قول:
عالی بود ممنون
همینطور ادامه بده
ایول . . .
خیلی توپ بودن ...
میشه بگی چطوری میشه اینا رو ساخت ؟
تازه کارم رو با این فایلها شروع کردم بزارید یه کم حرفه ای بشم چشم آموزش هم میزارم استفاده کنیدنقل قول:
ایول . . .
خیلی توپ بودن ...
میشه بگی چطوری میشه اینا رو ساخت ؟
خب من همين كارو ميكنم ولي نميشه يعني اصلا فايل رو نشون نميده!!!!!!!!!نقل قول: