این دوستمون میخواد بین N95 و iPhone یکی رو انتخاب کنه اصلا P1 جزء گزینه های انتخابیش نیست!! فکر نمیکنم از بین دوستان کسی هم باشه که به جای N95 بهش iPhone رو پیشنهاد کنه!
Printable View
این دوستمون میخواد بین N95 و iPhone یکی رو انتخاب کنه اصلا P1 جزء گزینه های انتخابیش نیست!! فکر نمیکنم از بین دوستان کسی هم باشه که به جای N95 بهش iPhone رو پیشنهاد کنه!
پس نتیجه می گیریم که این دوستمون اصلا از امکانات این دو گوشی با خبر نیستند . پس من وظیفم بود گوشی بهتر رو بهشون پیشنهاد کنم ....نقل قول:
یه چیز دیگه تا اینجایی که معلومه این عزیز که تاپیکو زده ولش کرده به امان خدا پس بهتره پستی نزنیم تا خودش نظرشو بگه ....
چاکر همه بچه های پی سی
بازم می گم هرکی به جا P1i ن 95 بگیره پشیمون می شه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه چیز جالب برای خودم بود : کیفیت پی 1 از ان 95 هیچی کم نداشت . و نمونه عکسای آقای پرشین بوی
این رو ثابت میکنه . نظر شما چیه ؟
پس همتونiphon میگید چرته؟؟؟:42:
:37::37:
ایفون حتی اجازه نمی ده براش زنگ انتخاب کنی ( جز 20 تای خودش )
iphone مگه فقط با at&t کار نمیکنه؟؟؟
باهاس هک شه( یکی میگفت یک و دیویست خرج داره)
N95
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سیستم شماره گیری با صوت
اینو که 1100 هم داره چه برسه به پ1
اگه نداشته باشه هم با نرم افزار میشه درستش کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا انقدر باحال مقایسه نکنید
آخه سیستم wap رو که همه گوشیها دارن . پ1 نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کلی خندیدم
حالا دور از شوخی بگم که بین آیفون ون95 ن95 بهتره
ولی بین پ1 و ن95 من پ1 رو بیشتر میپسندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بین iphone و n95 : n95
در کل n95
ولی اگه من بودم p1 می خریدم
دوستان سلام
وقتی ایشون اسم p1 رو نیاوردن ما هم نبیاد بحثش رو پیش بکشیم
N95 به نظر من 10000% بهتره
ولی اگه می خواست بهش گوشی معرفی کنیم اون وقت من p1 رو بهش معرفی می کنم
چه قدر p1 طرفدار پیدا کرده. دمش گرم. واقعا گوشی کاملیه. آقا سیدی بهت گفتم صبر کن p1 بگیر ولی عجله کردی p990 گرفتی. الان قیمتش تو شیراز 450ست