pp8khat جان خوب چرا مي زني؟!! :d
من باز تو اين بازي گير كردم بعد از اينكه اون قيچي و كليد رو گرفتم بايد چي كار كنم؟ همه اتاق ها رو هم امتحان كردم. :41:
راستي يه جورايي فاميل دكارت نيستي؟! :دي معمايي گاوصندوق رو خيلي باحال حل كردي.
Printable View
pp8khat جان خوب چرا مي زني؟!! :d
من باز تو اين بازي گير كردم بعد از اينكه اون قيچي و كليد رو گرفتم بايد چي كار كنم؟ همه اتاق ها رو هم امتحان كردم. :41:
راستي يه جورايي فاميل دكارت نيستي؟! :دي معمايي گاوصندوق رو خيلي باحال حل كردي.
قاسم جان من کی زدم؟؟!!!
منظورت داخل پرانتز بود؟؟
هر جور راحتی صدام کن...
قیچی و کلید رو از کجا گیر آوردی؟
به منم می گی؟؟!!
با Ben به حموم رفتی؟
کشته شد؟
من خودم قیچی و کلید رو پیدا نکردم کجاست؟
دوستان دستتون درد نکنه ممنون
pp8khat جان! شوخي كردم!
آره بعد از كشته شدن ben رفتم به دستشويي بعد تغيير وضعيت دادم بعد برگشتم به سالن غذاخوري كه توش اون موجود عجيب بود بعد از كشتنش سمت چپ سالن يه مجسمه شبيه دختر است بالاي سرش فكر كنم كليد رو پيدا كردم بعد برگشتم به حالت عادي دوباره رفتم به قسمت غذا خوري با اون كليد در اون كابينتي كه تو سالن غذا خوري قفل بود رو باز كردم توش يه قيچي و يه جعبه كمك هاي اوليه بود. حالا ديگه نمي دونم چي كار كنم؟ مگه تو اين مراحل رو رد نكردي؟
باید تو حالت عادی , بری تو اتاق بعد از دست شویی ( طبقه دوم ) و قیچی رو روی اون دو تا کفش قرمز امتحان کنی ....نقل قول:
آره بعد از كشته شدن ben رفتم به دستشويي بعد تغيير وضعيت دادم بعد برگشتم به سالن غذاخوري كه توش اون موجود عجيب بود بعد از كشتنش سمت چپ سالن يه مجسمه شبيه دختر است بالاي سرش فكر كنم كليد رو پيدا كردم بعد برگشتم به حالت عادي دوباره رفتم به قسمت غذا خوري با اون كليد در اون كابينتي كه تو سالن غذا خوري قفل بود رو باز كردم توش يه قيچي و يه جعبه كمك هاي اوليه بود. حالا ديگه نمي دونم چي كار كنم؟ مگه تو اين مراحل رو رد نكردي؟
بعد باید برگردی تو حالت سایلنت هیلی و بری تو همون اتاق و یه کلید رو که ظاهر شده برداری ...
بعد باید بری تو حالت عادی و ......
پس چه جوری بدون قیچی و کلید رفتی تو اتاقی که توش معمای لاتین هست ....؟نقل قول:
قاسم جان من کی زدم؟؟!!!
منظورت داخل پرانتز بود؟؟
هر جور راحتی صدام کن...
قیچی و کلید رو از کجا گیر آوردی؟
به منم می گی؟؟!!
با Ben به حموم رفتی؟
کشته شد؟
من خودم قیچی و کلید رو پیدا نکردم کجاست؟
من هم تو همون معما موندم ....
....موفق باشید....
این عکس یه ورژن دیگشه ( مثل اینه که از روی Silent Hill 1 درستش کردن )..... ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه بازی to be continued هست .....(غیب گفتم )
لینکشو داری؟نقل قول:
پست حذف شد !
غیب نگفتی...نقل قول:
سایلنت هیل کلی تاریخچه داره...