نه همراه غذا نه بعدش نه قبلش.. آب نمیخورم.
کلا عادت ندارم. البته غیر از ظریب خطاها :دی
مرسی:11:
Printable View
نه همراه غذا نه بعدش نه قبلش.. آب نمیخورم.
کلا عادت ندارم. البته غیر از ظریب خطاها :دی
مرسی:11:
سلامم عزیزجان اینو که گفتن فکر میکنم واسه غذاهای چرب گفتن.چون چربی توی معده بحالت جامد درمیاد و میچسبه به معده یا بقول این دوستمون میکروبها اگه برن توی چربی پنهان شن دیگه اسید معده هم نمیتونه از بین ببردشون.ولی اگه مثل من چربی و غذای چرب نمیخوری مشکلی واست پیش نمیاد.کلن سه چیز هستش که اگه از جوونی سعی کنی تا جایی که میتونی استفاده نکنی عمرت به عمر نوح هم ممکنه نوح برسه:قند-نمک -چربی.:41:نقل قول:
علت مردن و مریضیهای 99درصد مردم اینه که از جوونی توی خوردن این سه چیز پرهیز نکردن :13::19:و دیگه وقتی توووی سن بالا مریض شدن دیگه پرهیز کنن یا نکنن دیگه خیلی توی حالشون تاثیری نداره:13:
داروهای لاغری عوارضشون زیاده بهتره از راههای ورزش وکم کردن اشتها وزن کاهش پیدا کنه نه از را ه دارو چون این داروها با دفع اب وکوچک کردن عضله وزن را کاهش میدهند
میخواستم بدونم ین دو تا میتونن با هم ارتباط داشته باشن؟
یعنی مصرف دراز مدت این قرص ها مثلا دیابت بیاره؟
سلام دوستان من در 2 سال پیش 80 کیلو بودم بعد به دلیل کم تحرکی و استعداد چاقی بعد از 2 سال به 128 کیلو رسیدم معادل 48 کیلو چاقی.....
دوستان کمک کنید...!
1...چه پیشنهادی برای لاغری من میکنید؟؟؟
2...باشگاه بدنسازی خوبه برم؟؟؟
3..دکتر رژیم چه طور؟؟؟
4 دوستان به دوستتون کمک کنید منم مثل شما جوونم و دوست دارم خوشتیپ باشم...
عکس از بدنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشابه-شكر-شكلات-كره-تخمه رو از رژيم غذايت حذف كن +شبها به هيچ وجه شام نخور +روزي 2 ساعت پياده روي
دکتر تغذیه خوبه به این خاطر میگم که یکی از آشناهامون رفت بهش یه لیست غذاهایی که میتونه در وعده های مختلف بخوره رو داده بود من اول بهش میگفتم تاثیر نداره اما بعد از یه مدت دیدم طبق برنامه ای که دکتره براش ریخته بود وزنش کم شد :18:
رژیم غذاییتو معتدل کن.
ورزش هم بسیار خوبه.
اگه میتونی بدو اما اگه حالشو نداری یا برو باشگاه(البته باشگاه رو اکثرا ول می کنن) یا تریدمیل بخر تو خونه بدو.
شنا هم بسیار خوبه.
می تونی ab rocket بخری که یه دستگاه تمرین شکمیه(شبیه ساز شنا).که بسیار خوبه . من که راضیم.
همه اینا زمانی کار سازه که رژیم غذایی معتدلی داشته باشی.
راهش ورزش+رژیمه...اراده قوی میخواد تا وقتی که از خوردن غذاهای جورواجور لذت ببری نمیتونی لاغر بشی ، باید اینقد از چاق بودنت خسته بشی که اون اراده برات به وجود بیاد ...
چون برنامه غذایی نداری بهتره که بری پیش دکتر تغذیه ...البته یکی از این دکترای خوب همایش برگزار میکنه واسه همون تقویت اراده بعد اگه روت تاثیر گذاشت میری واست برنامه غذایی و ورزشی میده...
تقریباً همه ازش نتیجه میگیرن...حتی اونایی که وزنشون از تو بیشتر بوده
از همه دوستان ممنونم....:10:
رفتم دکتر رژیم جواهریان...
یه رژیم غذایی لاغری خیلی خوبی برام نوشت...و دارم ازش استفاده می کنم...
الان بعد از شنبه که این تاپیک رو زدم تا الان 5 روز گذشته وزنم شد 124 کیلو...
4 کیلو کم کردم....:46:
یه سالاد مخصوص برام نوشته شام همیشه همین سالاده...که باید هر لقمه 34 بار بجوم..
یه دکمه گیاهی هم به هر 2 گوشم زده که قبل از هر وعده غذایی باید ماساژش بدم تا از اشتها جلوگیری کنه...
و قرص فلوکستین 20 بعد از صبحانه 1 عدد برام نوشته...
صبحونم همیشه نصف لیوان شیر کم چرب + یک کف دست نان سنگک+ 1 قوطی کبریت پنیر یا 1 قاشق عسل
ناشتا 2 لیوان آب ولرم + 2 قاشق غذاخوری لیموترش تازه یا سرکه سیب
ساعت 10 صبح 1 عدد میوه متوسط
نهار هم هر روز یه چیزه..
امروز که پنجشنبه است...1 کف دست نان + 1 قطعه مرغ یا ماهی کوچک + سبزی خوردن...
با این رژیم بعد از 5 روز که وزنم رو کشیدم با ترازوی دیجیتالی داروخونه شدم 124 کیلو...
بعد نوشته اضافه وزنم 30 کیلو...وزن ایده ال 98 کیلو ...مدت درمان: 30 هفته 15 جلسه..