شكست سنگين القطر مقابل الخور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كريمی 74 دقيقه بازی كرد
ستاره ايرانی باشگاه القطر كه در نخستين بازی تيمش 45 دقيقه به ميدان رفته بود در بازی دوم 74 دقيقه برای القطر بازی كرد و باز هم تاثير قابل توجهی در تيم جديدش نداشت.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ايران در هفته دوم از رقابت های ليگ باشگاههای قطر تيم فوتبال القطر در خانه مقابل الخور قرار گرفت و با نتيجه سه بر يك مغلوب شد تا در پايان هفته دوم يك امتيازی باشد.
نبيل انور و رودريگو(2) زننده گل های الخور در اين بازی بودند و گريگوری تنها گل القطر را به ثمر رساند. كريمی در نيمه نخست با عبور از چند مدافع حريف موقعيت مناسبی به دست آورد كه ضربه ستاره شماره هشت از كنار تيرك عمودی دروازه عبور كرد. كريمی در دقيقه 74 جای خودش را به محمد عمر داد.
الشباب با هشت گل پيروز شد
گل زنی مبعلی در جام حذفی امارات
در ادامه دور نخست از رقابت های فوتبال جام حذفی امارات چهره پنج تيم ديگر از جمع شانزده تيم حاضردر يك هشتم نهایی مشخص شد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ايران پيش از اين حضور پنج تيم ديگر در مرحله يك هشتم نهایی مشخص شده بود. در ميان تيم هایی كه از حضور بازيكنان ايرانی بهره می برند پنج شنبه شب الشباب با درخشش ايمان مبعلی برابر العروبه به برتری دست يافت و با نتيجه هشت بر دو پيروز شد. ايمان مبعلی در اين مسابقه زننده گل چهارم الشباب بود و تاثير زيادی در حملات اين تيم داشت.
گفتنی است تا كنون تيم های فوتبال العين ، الاهلی ،دبی ،الاتحاد ،الظفره ، بنی ياس ،فجيره ،راس الخيمه ، عجمان و الشباب جواز حضور در مرحله يك هشتم نهایی مسابقات را كسب كرده اند.
بولتون - تاتنهام در هفته هفتم ليگ برتر
تيموريان همچنان غايب است
بولتون در هفتمين هفته از رقابتهای ليگ برتر انگليس در ورزشگاه اختصاصیاش (ريبوك استاديوم) به مصاف تاتنهام خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ايران؛ بولتون كه برخلاف سال گذشته وضعيتی بحرانی در ليگ برتر دارد، در بازی روز يكشنبه مقابل تاتنهام تلاش خواهد كرد تا از قعر جدول فاصله بگيرد. ياران آندرانيك تيموريان در حال حاضر با كسب 3 امتياز در قعر جدول قرار دارند و تاتنهام هم با 4 امتياز تيم هفدهم جدول است.
در اين بازی تيموريان باز هم در تركيب بولتون حضور نخواهد داشت. او به دليل عدم تمديد قرارداد و مسائل مالی با مسئولان باشگاه مشكل دارد و اين فصل تبديل به يك بازيكن ذخيره شده است.
هاشميان مقابل لوركوزن نيمكتنشين خواهد بود
تيم هانوفر در ششمين هفته از رقابتهای بوندسليگا به مصاف بايرلوركوزن خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ايران؛ هانوفر كه در حال حاضر با 7 امتياز در رده دوازدهم جدول قرار دارد، روز يكشنبه ميزبان بايرلوركوزن خواهد بود كه با 8 امتياز تيم هفتم جدول است. در اين بازی، وحيد هاشميان در تركيب ثابت هانوفر حضور ندارد و هانكه به عنوان مهاجم نوك در تركيب اين تيم بازی خواهد كرد. البته مهاجم ايرانی هانوفر در نيمه دوم اين فرصت را دارد كه به ميدان برود.
اينتراخت بعد از ده سال فرصت صدرنشينی را از دست داد
با حضور 90 دقيقه ای مهدوی كيا
تيم اينتراخت فرانكفورت با تساوی در ورزشگاه خانگی بوخوم، بخت صدرنشينی را از دست داد.
در اين ديدار كه در ورزشگاه 21 هزار نفری «رويرپادر» ورزشگاه خانگی بوخوم برگزار شد، دو تيم اينتراخت و بوخوم به تساوی صفر- صفر دست يافتند.
مهدی مهدویكيا، 90 دقيقه در تركيب تيم اينتراخت حضور داشت. اينتراخت در حالی برابر ميزبان خود به تساوی دست يافت كه با برد برابر بوخوم میتوانست بعد از 10 سال، صدر جدول را از آن خود سازد. در حال حاضر تيم اينتراخت بعد از بايرن با 11 امتياز در رده دوم جدول بوندسليگا قرار دارد.
انتقاد تند روزنامه الرايه از كريمی
اگر نمی توانی خداحافظی كن!
نمايش كريمی در اولين بازی های القطر به هيچ وجه قابل قبول نبوده و حتی ديمتری سرمربی بلژيكی اين تيم نيز ستاره ايرانی تيمش را در دو بازی اول تعويض كرده است. رسانه های قطری با توجه به عملكرد كريمی در اين دو مسابقه به شدت از وی انتقاد كرده اند.در اين بين مقاله روزنامه الرايه كه روز سه شنبه چاپ شده در تحليل عملكرد سه بازيكن خارجی القطر تند تر از ساير انتقادات مطرح شده به نظر می رسد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ايران نويسنده اين روزنامه در مقاله ای با اشاره به عملكرد ضعيف علی كريمی ،سباستين سوريا مهاجم اروگوئه ای و عماد الحوسنی بازيكن عمانی تيم القطر نمايش ضعيف اين مثلث را عامل ناكامی اين تيم دانسته است.
در بخشی از اين مقاله نويسنده الرايه نوشته است:" بايد به ستاره ايرانی بگوييم كه صبر تماشاگران القطر هم اندازه ای دارد. سابقه و افتخارات تو قابل انكار نيست اما صبر هر كسی بالاخره به پايان می رسد. تو بايد به دنبال خودت بگردی و خودت را پيدا كنی تا به گذشته خوب خودت پشت نكنی ،اما اگر واقعا چيزی برای ارائه در تركيب القطر نداری بهتر است كه خداحافظی كنی و به آرامی كنار بكشی پيش از آنكه زمستان از راه برسد زيرا فوتبال اسم های بزرگ را نمی شناسد.
در ادامه اين مطلب آمده:" تو ای ستاره بزرگ تا امروز هيچ چيزی ارائه نداديد و ما سرمربی تيم را ملامت نمی كنيم به خاطر تعويض تو و بايد به اين موضوع دقت كنی. فوتبال دوستان قطری در انتظار تو هستند و می خواهند از كريمی همان چيزی را ببينند كه در روزهای باشكوه به نمايش می گذاشت. بايد ثابت كنی كه هنوز چيزی برای ارائه داری و پاسخ بدهی به انتقاداتی كه از تو مطرح شده است ،خصوصا اينكه می گويند كريمي يك خريد ناموفق بود برای القطر. حقيقت اين است كه امروز تماشاگری قطری و غير قطری می گويد كريمی يك خريد شكست خورده بود!"
كريمی:بايد با شرايط جديد هماهنگ شوم
من حرفه ای هستم ،قهر نمی كنم
ستاره ايرانی با قراردادی كم سابقه به باشگاه القطر پيوست و انتظار می رفت درخشش چشمگيری در ليگ پرستاره اين كشور داشته باشد اما كريمی پايين تر از حد انتظار ظاهر شد و در دو بازی اول تيم جديدش نتوانست تاثيرگذار باشد. گفته می شد اين بازيكن از تعويض خودش در بازی آخر ناراضی بوده اما ستاره ايرانی باشگاه القطر در گفت و گو با خبرگزاری فوتبال ايران گفت:من بچه نيستم كه با مربی تيم قهر كنم!
كريمی در اين خصوص اظهار داشت:به عنوان يك ايرانی دوست دارم نماينده خوبی برای كشورم باشم اما نمی دانم چرا برخی از رسانه ها برايم شايعه درست می كنند. من بچه نيستم كه با مربی تيم يا كس ديگری قهر كنم.من در تيم های بزرگی بازی كرده ام و سابقه حضور در بايرن را دارم. خوب می دانم كه مربی حق دارد در مورد تيمش تصميم بگيرد و من هم به تصميمات مربی تيم هيچ اعتراضی ندارم.
كريمی به خبرگزاری فوتبال گفت: من با شرايط بدنی خاصی به اينجا آمدم و طول می كشد تا از نظر جسمی شرايط خودم را تطبيق بدهم. بدن من از آهن نيست كه به اين سرعت هماهنگ شوم. طبيعتا به زمان بيشتری نياز دارم تا با اين شرايط هماهنگی پيدا كنم.
لژيونر ايرانی باشگاه القطر در پايان اظهار داشت: بهترين ها هم زمانی تعويض می شوند اما اين موضوعی نيست كه مورد اعتراض يك بازيكن قرار بگيرد . من هم در شرايط كاملا حرفه ای به كارم ادامه می دهم.
كريمي ،بهتر از بازي هاي قبل
القطر از بحران خارج شد
كريمي ،بهتر از بازي هاي قبل
خبرگزاري فوتبال ايران - در هفته سوم رقابت هاي ليگ باشگاههاي قطر جمعه شب تيم فوتبال القطر برابر سيليه قرار گرفت و با نتيجه پر گل چهار بر دو حريف خود را مغلوب كرد. كريمي كه در دو بازي قبلي تيمش نمايش نا اميد كننده اي داشت در اين بازي موقعيت هاي زيادي خلق كرد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران ديدار تيم هاي فوتبال القطر و سيليه در ورزشگاه باشگاه الريان برگزار شد.
فهد مسعود ،عماد الحوسني ، طلال گريگوري و سباستين سورينا زننده گل هاي القطر در اين بازي بودند و تيم زردپوش را به نخستين پيروزي در فصل جديد رساندند.
ديمتري سرمربي بلژيكي القطر پس از بازي از عملكرد كريمي تمجيد كرد و اظهار داشت:"خوشحالم كه كريمي در اين بازي نمايش خوبي داشت و در حد انتظار ظاهر شدو مطمئن هستم با گذشت چند بازي شرايط او باز هم بهتر خواهد شد."
روزنامه الشرق قطر در خصوص عملكرد كريمي در اين بازي نوشت؛" كريمي بازي خوبي ارائه داد و حداقل از دو مسابقه قبل به مراتب بهتر بود اما همچنان انتظارات زيادي از او وجود دارد. ستاره ايراني تنها در يك گل تاثير مستقيم داشت و در صحنه هاي ديگر بازي موفقيت قابل توجهي به دست نياورد اما به هر ترتيب سرمربي القطر روي او حساب زيادي باز كرده و كريمي طراح حملات زردپوشان در اين بازي بود."
روزنامه الرايه نيز كه چندي پيش از بازي هاي ضعيف كريمي به شدت انتقاد كرده بود در گزارش اين بازي نوشت؛"عملكرد بازيكن ايراني بهتر از دو بازي قبل بود و او تاثير زيادي در حملات تيمش داشت اما همچنان انتظار مي رود ستاره گرانقيمت القطر بازي هاي بهتري را به نمايش بگذارد."
منبع: FootballIran.ir