با با يكي نيس جواب مارو بده يه ماسكي يه دارويي معرفي كنين ثواب داره والا
Printable View
با با يكي نيس جواب مارو بده يه ماسكي يه دارويي معرفي كنين ثواب داره والا
به به سام
خدا قسمت کرد این تاپیکو پیدا کنم !
دکتر جان همشهری یه سوال داشتم:
من الان حدودا یه سالی میشه که یه لکه قهوه ای رنگ سمت راست صورتم دقیقا زیر شقیقم ایجاد شده اندازم اگر یه دایره حسابش کنیم حدودا 2 در2 یا 2.5 در 2.5 هست.
اول ها کلی جوش هم روش بود اما یه دکتر رفتم که یه صابون ( از بین برنده چربی پوست ) داد بهم و یه کرم .
پوستم هم چرب هست.
این صابون خیلی عالی بود صورتم رو خیلی خیلی تمیز میکنه اما مثل اون دوستمون گفتند خیلی زود پوستم دوباره کثیف میشه ( تیره میشه )
با ین صابون تمام جوشهایی که وی لکه قرار داشتند از بین رفتند ( جوشها فقط روی لکه بودند )
الان من موندم و این لکه که خیلی اذیتم میکنه ...
اون صابونی هم که گفتم قهوه ای رنگ بود و بوی میگو هم میداد اما هر چی بود خیلی عالی بود.
خلاصه این لکه بد جور کلافه ام کرده.
یه دکتر گفت که این بعد از سن بلوغ خودش از بین میره ....
پیش دکتر مرادی هم رفتم اما بازم جوابی نگرفتم.(مطب میدان دانشجو)
لطف کنید کمک کنید
ممنون
سلامنقل قول:
ماسك براي پوست چرب)
1- مقداری کدو حلوایی رسیده را له کرده بصورت ماسک برای متعادل ساختن چربی پوست صورت استفاده کنید . یک عدد سفیده تخم مرغ را خوب بزنید پس از کف کردن به آن آب نصف لیموترش را مخلوط کرده به هم بزنید وروی تمام پوست صورت مالیده پس از 15 دقیقه با آب ولرم بشویید.
2- دو عدد گوجه فرنگی را در آب داغ فرو کنید سپس پوست آنرا بگیرید وگوجه فرنگی را له کرده روی پوست بخوابانید صبر کنید تا خشک شود و بعد با آب ولرم بشویید.
3- پنج عدد توت فرنگی رسیده را خوب له کنید یا یک عدد سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا کف کند و چند قطره گلاب به آن اضافه کرده روی پوست بمالید بعد از 30 دقیقه صورت را با آب ولرم بشویید.
4- دو قاشق آب پرتقال یک قاشق آب لیمو ترش را خوب مخلوط کرده به صورت بمالید بعداز 15 دقیقه با آب ولرم بشویید.
5- خیاررا پخته له کنید به صورت ماسک روی صورت بگذارید وپس از 20 دقیقه با آب ولرم بشویید.
ماسک لیموترش: برای از بین بردن چربی پوست)
کمی آب لیمو ترش را با پنبه به صورت بمالید (بستگی به چربی پوست صورت روزی 1 یا 2 بار) و پس از 20 دقیقه آن را بشوئید همچنین می توانید پرز آن را (تفاله درون لیموترش) بر روی جوشها بگذارید.
موفق باشيد :20:
ببخشيد اين كه گفتيد اين ماسكا چند روزه جواب ميدهنقل قول:
دکتر جون جواب ما رو بده....تو رو خدا...
قیافم با این لکه ضایع شده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ماسكهاي گياهي معمولا چون يه جور درمان طبيعي هستن دوره درمان به خصوصي ندارن و شما هر زمان احساس نياز كردين مي تونين دوباره اونا رو تجديد مصرف كنين ولي به مرور روي كاهش چربي پوست اثرات مطلوبي به جا مي ذارن.
تشكر و موفق باشيد :20:
بخشيد آي دكتر اگه جوشاي زير پوستيرو به روشي كه اغلب دكتراي پوست ميگن يعني بامالش و روش شيميايي درمان كنيم عوارض جانبي نداره منظورم اينه كه ممكنه روزنه هاي پوستم باز شه وپوستم بيشتر مستعد جوش زدن بشه
نه خیر....این دکتر جون اصلا پیداش نیست که نیست.....
سلام من يك سوال داشتم
پوست صورت من خيلي خيلي خيلي خيلي چربه يعني الان صورتم رو بشورم 2 ساعت ديگه چرب ميشه و به همين دليل جوش هم ميزنه البته نه زياد ولي به خاطر همين چربي جوش هم ميزنه البته از قبل جاي جوش نيز روي صورتم مونده نظر شما براي رفع اين چربي بيش از حد پوست صورتم چيه؟
بد جوري كلافم كرده
سلام دوست مننقل قول:
این دکتر جون که نیستش....
اما من خودم یه صابون دارم بوی میگو میده....فکر کنم همون صابون میگو و یا خرچنگ باشه....
واقعا چربی پوست رو طوری از بین میبره که خودت کبف میکنی....