دوست عزیز...بعضی از کاربران دوربین هم براشون مهمه..عکسهای 5700 اصلاً جالب نیست . در ضمن..نوکیا به هیچ وجه بد منشی نکرده و هندزفریه این گوشی رو از نظر کیفیت به همون مزخرفی ساخته که برای 3250 ساخته بود !
برای خیلی ها عکس خوب و صدای برتر ، بهتر از سیمبینه
این بنده خدا گفته من گوشی ای می خوام که پخش MP3 با هندزفریش خوب باشه (واکمن) نه اسپیکر !
در ضمن..بنده منکر خوبی 5700 نیستم اما از نظر هندزفری و امکانات موسیقی و اکولایزر کامل ، سری W سونی همچنان بهتره .
همین قضیه ایجاد Play List رو تو گوشی های نوکیا در نظر بگیرید...اگه یکی1000 تا track موسیقی داشته باشه بیچارست تا همشونو به لیست ها add کنه...چرا ؟ چون به شعور نوکیا هنوز نرسیده که امکان شناسایی پوشه ها رو به واکمنش بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به عنوان کسی که شدیداً معتاد موسیقی هستم..هیچ کدوم از گوشیهای نوکیا ، به غیر از N91 (به خاطر کیفیت واقعاً عالی) ، گوشی MP3 Player نمی دونم . چون MP3 Player بودن ، شرایطی رو می طلبه که هر گوشی ای نداره ..از جمله : راحتی استفاده---سبک بودن گوشی - وجود شورتکاتهای مناسب (هنوز هم که هنوزه تو گوشیهای نوکیا برای اینکه به track بعد منتقل بشید ، باید از طریق برنامه اینکارو بکنیدمگه اینکه از هندزفریهای مدل AD-41 استفاده کنید اما تو سونی با فشار دادن و نگه داشتن دکمه مثبت یا منفی ولوم ، اینکار انجام میشه)