گوشيت كجاييه؟ ژاپن؟نقل قول:
Printable View
گوشيت كجاييه؟ ژاپن؟نقل قول:
خوب راستش تو شهر ما هم(خيلي پيشرفتس!!!) دارم ميدن 280 تومن..يكي از دوستان بگه جريان چه؟الكي حرف نزنه..منبع ، مدركي چيزي ارايه كنه...اخه ميخوام بگيرم...
باتشكر
مطمئنی که صداش بلند شد ؟ یه چیز ازت میپرسم درست جواب بده اگه در حد کا750 یا بلندتر شده بگو که من همین الان میرم میخرم. چون اول این گوشی رو داشتم با گارانتی سیتادل خریدم.نقل قول:
صدای اسپیکرش خیلی خیلی خیلی کم بود توی تاپیک 950 هم این مطلب رو ذکر کردم.
بعدش مجبورا فروختم البته مجبور که نبود ساده بازی کردم و الان کا800 دارم میخوام دوباره بخرمش اگه اینطور هستش که شما میگین.
در ضمن کجا بردی صداش رو زیاد کرد آدرس دقیق بگو.
عزیز اصلا 950 ژاپنی نیست گارانتی سیتادلش چینی هستشنقل قول:
غیر از دبلیو 900 تمام سری w سونی چینی هستش و هیچ مشکلی نداره
تمام سري ها كه چيني نيست ... مالزي هم هست .. درضمن من w950 ژاپن هم ديدم !
w950 به هیچ عنوان ژاپنی اون وجود نداره
فقط چین
به هیچ وجه وجود نداره مطمئن باش یارو بهت چاخان گفته میگم گارانتی اصلی چینی هستش شما میگید ژاپنی واقعا که ...نقل قول:
کسی چرا به سوالم جواب نداد؟
عجب آدمايي پيدا ميشن .... يعني فكر نميكرده كه وقتي به من ميگه اين ژاپنيه من پشت گوشي رو نگاه كنم و ببينم ؟
عجيبا غيربا
عزیزم به دوستان باید حق دارد چون ما همش چینی دیدمنقل قول:
بگو از کجا خریده و با چه گارانتی گرفته ؟ به چه قیمت مشخصاتش رو بگیر
با این چینی ها آیا فرق داره ؟
خود سایتاگر ریویو دبیلو 950 رو نگاه کنید نوشته ساخت چین از فروشنده های موبایل ایرانی کثیف تر پیدا نمیشهکد:WWW.gsmarena.com
همین ول وله اصل فرانسه یا لیبل فرانسه بودن گوشی P990 i سونی اریکسون هم ترفند این آشغال های علادین هست
برای اینکه یک گوشی P990 i سونی اریکسون اصل فرانسه داریم و یک لیبل که هیچ روش نزده اصلا چیزی به اسم برچسب فرانسه نداریم توی جنگ میگن شایعه از بمب شیمیایی هم مخرب تره برای انیکه اون گوشی P990 i سونی اریکسون بی نام ها رو بفروشند این شایعه رو راه انداختند
بنظرم تمام گوشی P990 i سونی اریکسون که پشت گوشی نوشته ساخت شده در فرانسه اصل اصل هستند
همش مقصر دولت هست که هر پاپتی رو مجوز مغازه و فروش گوشی های موبایل میدن