یعنی اگه فعال بشه ما باید تو این خیابونا بگردیم تا یه جایی پیدا کنیم که آنتن بده وشبکه های مسخره ی ایرانو تماشا کنیم:41:نقل قول:
حالا اینا مثل انتن های موبایل باید تو سطح شهر نصب بشن:18:
اگه این طوری باشه که باید این قضیه رو منتفی بدونیم:13:
Printable View
یعنی اگه فعال بشه ما باید تو این خیابونا بگردیم تا یه جایی پیدا کنیم که آنتن بده وشبکه های مسخره ی ایرانو تماشا کنیم:41:نقل قول:
حالا اینا مثل انتن های موبایل باید تو سطح شهر نصب بشن:18:
اگه این طوری باشه که باید این قضیه رو منتفی بدونیم:13:
آقايون چرا اين قدر بحث ميكنين بابا جان من همون گوشيو دارم اسمش digital tv هسش 4 كانال ايران رو هم ميگيره بدون هيچ هزينه اي قيمت خريدش هم تو دبي 150000تومنه ولي گوشيش چينيه made in china
آخه یکم فکر کنید واسه اینترنت این موبایل چه دنگ و فنگی را انداختن اول گفتن تا اول تابستون دو باره گفتن تا اول مهر (که چشمم آب نمیخوره) حالا بیان شبکه تلوزیونی راه بندازن آخه .......
چی بگیم
راست میگه به خدا !!!!!!!!نقل قول:
تو ایران همین اس ام اس به زور فرستاده میشه اونوقت شما میگین کانال تلویزیون
ولی حالا اگه برنامه ای هم اگه باشه با این مسئولای عزیز قرنی طول میکشه!!!!!!!!
برنامه ی تلوزیون که قربونش برم!.. ولی به نظره من حتی اگرم بیاد هیچ لطفی نداره. آخه کی lcd گوشیشو
واسه ساعت ها روشن میزاره که توی اون صفحه ی کوچیک برنامه های تلوزیون رو تماشا کنه. در ضمن موبایل
ضروری تر از این حرفاست که بخای شارژشرو واسه دیدن تلوزیون حدر بدی!!
نقل قول:عزیز باز هم متوجه نشدی من چی میگم , گفتم گوشی تیونر دار " نه " !!! , یه تکنولوژی دیگه است , احتمال زیاد رایگانه . مزیتش به دیجیتال بودنشه , اتفاقا به خاطر رزولوشن پایین صفحه نمایش گوشی سرعت انتقال خوبی هم داره .نقل قول:
نیازی به نصب سایت جدید نداره , فقط یه ماژول توی سایتهای قدیمی نصب میکنند .
همین . !
دیگه قضیه رو نپیچونید . حالا یکی مثل من دوست داره شبکه 4 رو زیاد نگاه کنه , یکی فوتبال آنلاین دوست داره یکی دیگه تکرار سریال چهار خونه , به کسی چه مربوط که کسی اصلا نگاه نمیکنه .
-----------------
ولی در مورد تاریخ راه اندازی با همتون موافقم , احتمالا پایان قرن جاری منظورشون بوده .
حتما پولش هم دقیقه ای 1000 تومن میشه !
دقیقه ای فکر نکنم باشه ! فکر کنم باید حق اشتراک ماهانه بدین (مطمئن نیستم)نقل قول:
بابا بیخیال بشینین تو خونتون لم بدید تلویزیون نگاه کنید
اگه این وضعیت آنتن دادن موبایل واسه این سیتمشم باشه همون بهتر که همچین سیستمی راه نیفته
وحتی بیشترنقل قول: