Looney Tunes- Merie Meloodiesنقل قول:
میشه بعضی از کارهاش رو بهمون معرفی کنی؟
در ضمن Metro Golden Myer با Pink Panther و Tom and Jerry هست.
Printable View
Looney Tunes- Merie Meloodiesنقل قول:
میشه بعضی از کارهاش رو بهمون معرفی کنی؟
در ضمن Metro Golden Myer با Pink Panther و Tom and Jerry هست.
آره راست می گی!نقل قول:
آخه بعضی از کارهاش مثل corps bride و ... رو میشه جزو کارهای جدید=گزینه ی 4 به حساب آورد.
اگه می خواستیم warner bross رو بنویسیم می بایت sony pictures +universal+paramount+dreamworks+20 century fox+nickelodeon+... رو هم می نوشتیم که یکم مسخره می شد!
خوب یکم توی نظرسنجی نامردی کردی.نقل قول:
آره راست می گی!
آخه بعضی از کارهاش مثل corps bride و ... رو میشه جزو کارهای جدید=گزینه ی 4 به حساب آورد.
اگه می خواستیم warner bross رو بنویسیم می بایت sony pictures +universal+paramount+dreamworks+20 century fox+nickelodeon+... رو هم می نوشتیم که یکم مسخره می شد!
عنیمه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجا و کارتونهایی به پر مغزی لونی تونز کجا.
شاید یکم قدیمی باشه(70 سال پیش اصلا قدیمی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اما پر مغزن و متاسفانه دارن فراموش میشن تا حدودی.
از همین Wass'up Dock باگزبانی میتونن 5000 خط مقاله بنویسن اام این عنیمه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سروتهشون هیچی در نمیاد.
خداییش من سوژه دارم برای انایمها اما دارن درجا میزنن.
فقط انتقاد بود.
کارهای خاص مخاطب خاص می خواد!نقل قول:
خیلی برام عجیبه!
فکر می کنم اینکه کارهای هایائو میازاکی کمترین رای رو آورده بخاطر عدم آشنایی دوستان با کارهای اون باشه.
نمی دونم
شاید هم واقعا بقیه ی کارها از کارهای اون بهترن.
!!!!!!!!!
ولی حداقل من می تونم اقرار کنم که کارهای میازاکی از بهترین کارهای ژاپنی هستن.
این رو از اونجایی که اولین فیلم پر فروش در عصر ژاپن spirited away و دومین اونها princess mononoke بوده می شه فهمید.
فکر می کنم که رای ها بعضی هاش بر اثر ناآگاهی دوستانه!
حداقل در این مورد که ژاپنی ها بیشتر از میازاکی رای آوردن.
شاید هم سلیقه ها متفاوته.
فکر نمی کنم خلاقیت به اندازه خشونت طرفدار داشته باشه!!!!
اولن این نظر شخصی شما است که انیمه کجا و کارتون های برادران وارنر کجا!نقل قول:
به نظر من انیمه ها بعضی هاش خیلی قوی تر از کارهای وارنر هست.
دومن از اون جهت که شما جزو استثنائات هستید که کارتون های وارنر رو خیلی بیشتر از سبک های دیگه دوست دارید همونتوری که گفتم اگه می خواستیم تمام استثنائات رو در نظر بگیریم یه 15 تایی گزینه می شد که اینجوری تاپیک خوبی نمی شد.
ما توی این تاپیک سعی کردیم بیشتر با سبک کارتون کار داشته باشیم تا شرکت سازنده ی اون.
البته قبول دارم که سبک بعضی از کارهای وارنر به خصوصه ولی اینجوری باز هم باید یه 10 تا گزینه ای اضافه می کردیم.
من بیشتر از انیمه خوشم میاد
منگا ها رو هم نگاه میکنم
میازاکی هم که کار هاش خوبه
ولی نباید هایاتو داته و نوریوکی ابه رو فراموش کرد :27:
هایاتو که با Naruto و Naruto Shippuuden کاملا شناخته شده هست
من عاشق ناروتو هستم :40:
نوریوکی هم با سری bleach :11:
البته کارهای خوب زیاده و همچینین کارگردان های خوب
ولی داته یک چیز دیگه ای هست :11:
نقل قول:
مرسی از توضیحاتتون.
به نظر من شما در تاپیک میازاکی خیلی خوب می تونید فعالیت کنید.
امیدوارم اونجا هم شما رو ببینم!
به نظرم تعداد رای دهندگان در این تاپیک خیلی کمتر از تعدادی که انتظارش رو می رفت شده.
ولی با این حال با همین تعداد کم هم می شه یه نتایجی گرفت.
اینکه .....
من كلا كارتون زياد نگاه ميكنم و در هر چهار موردي كه در نظر سنجي هست خيلي ها رو دوست دارم ولي اينكه يه انيميشن بتونه يه لذت جديد رو براي شما رقم بزنه از همه مهمتره و من با آثار هايائو ميازاكي يك حس خوشايند رو تجربه كردم .
با این خیلی موافقمنقل قول: