-
ببين دوست اولا از اين كه نظر من رو قبول داري ممنونم
بزار بصورت كاملا ساده قدرت عكاسي رو براتون شرح بدم البته با اجازه دوستان و اساتيد
ببين سايبرشات نصف شهرت خودش رو مديون لنز معروفش كارل زاييس اين كمپاني بزركترين و برترين كمپاني سازنده لنز دنياست.
البته بايد به اين نكته اشاره كرد كه لنز خوب در عكاسي موثر هستش اما تمام كننده نيست! مكانيسم عمل يا به قول به معروف نوع كاربري دستگاه دوربين هم بسيار مهمه.شايد شنيده باشي اين دوربين به قدرت ماكرو معروفه! يا اون يكي شاترش خيلي پر سرعته يا ...
اينها مستقيم به مكانيسم عمل دوربين مربوط هستن.اما كدوم دوربين بهترينه
شايد در مورد اين نكته نظرها متفاوت باشن.مثلا يكي از دوستان نوع كوداك رو برتر ميدونست.علت رو كه پرسيدم مي گفت جنس آمريكايي برترينه. درسته اما شما وقتي به بازار مي ريد با اواع ماركها روبرو ميشيد مخصوصا بازار ايران تنوع داري ولي متاسفانه كيفيت نه! من دقيقا نمي تونم بهت بگم كدوم بهترينه اما من دوربين هاي كنون رو خيلي قبول دارم ديگه نوع و مدلش بستگي به بودجه شما داره.
موفق باشي
-
خب دوست عزیز این ماکرو چی هست اصلا.
آخه تو این سایت فقط نوشته ماکرو دارد یا ندارد. از بین اون دو تا مدل کنون هم که انتخاب کردم هر دوشون ماکرو داشتن. شما یه لطفی کن به اون دو تا مدلی که گفتم نگاه کن . ببینم نظر شما در مورد اون تا دوربین چیه.
کد:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-A570IS
کد:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-SD1000
ممنونم بازم دوستان
-
همون w30 رو بگیر من هم دارمش عالیه
200 تومان هم قیمتشه برات مناسبه
هر چی بیشتر بگردی بیشتر گیج میشی
ماکرو هم همونیه که تصاویر نزدیک رو با تصاویر دور تفکیک میکنه
همون اتوفوکسی که توی موبایل ها میگند
-
همون w 35 رو میگی دیگه؟ جدی داری؟ راضی هستی؟
به قول اون دوستمون وتی وم می کنی کیفیت عکس تو کامپیوتر پایین نمیاد؟؟
در مورد ماکرو هم مرسی
-
ببخشید. وقتی زوم می کنی منظورم بود که اشتباه نوشتم!
-
دوست عزیز من این دو مدل کنون رو دیدم به نظرم a570 بهتره اما شما a710 کانون رو هم ببین اگه بتونی اونو بخری به نظرم خیلی بهتره. امکاناتش اینه که مثلا شما میتونی دیافراگم رو انتخاب کنی دوربین سرعت شاتر رو با اون میزون میکنه یا برعکس سرعت شاتر رو انتخاب کنی دوربین دیافراگم رو برات تنظیم میکنه و حتی میتونی هر دو تارو با هم انتخاب کنی در ضمن زوم اپتیکال هم خیلی مهمه بخاطر اینکه شما تصاویر دورتری میتونی داشته باشی و a710 اپتیکالش 6 هست در مورد ماکرو هم باید بگم شما اگه بخواید از گل یا اشیا کوچیک عکسبرداری کنید باید با ماکرو اینکارو انجام بدید که این مدلهایه کنون دارن در هر حال امیدوارم سریعتر تصمیم بگیرید.
-
a710 را هم دیدم:
کد:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-A550
دارم بررسیش می کنم
-
من w35 و w55 رو انتخاب کردم. فقط می خوام نقاط ضعفشو بدونم
مخصوصا شما beauty جان چون داری می تونی کمکم کنی. می خوام ببینم چرا Rate ش تو این سایت شده 8؟ با این امکاناتی که داره انتظار داشتم بیشتر باشه. متاسفانه نقاط منفیشو ننوشته تو سایت.
ممنون میشم بگی. در ضمن به نظرت w55 بهتر نیست حالا که قصد خرید دارم؟
-
به نظرم شما اگه می خوای از دوربینت استفاده خانوادگی و اینا بکنی ، برو سراغ همون سونی ... اما اگه می خوای شروع به عکاسی آماتور کنی و علاقه مندی ، برو سراغ canon ...
-
علاقه مند که خیلی هستم و دوست دارم بهترینو داشته باشم اما بیشتر کاربردم برای همین عکس های خانوادگی و یا مسافرتایی که میرم هستش.
فقط بین اون دو تا مارک سونی موندم و هنوز از نقاط ضعفشون چیزی نمی دونم