سلام
نقل قول:
حالا من از شما یه سوال دارم فرض کنید ناظری از دور زمین رو با یه تلسکوپ قوی نظاره می کنه. تمام مردم در زمین در حال حرکتند آیا ناظر با توجه به تعداد زیاد مردم می تونه بدون محاسبه ی سرعت اشخاص بگه جمع سرعت اشخاص برابر سرعت نوره؟
چطور حساب کردید که میتوان سرعت چند نفر را با هم جمع کرد؟
وقتی سه شی در فضا در حرکت هستند جمع سرعت آنها چه معنی دارد؟
جمع سرعت فقط برای دو شی نصبت به یکدیگر معنی دارد.
البته من پست قبلی شما را دیدم و متوجه تردیدتان در پست قبلی تان شدم که لابلای بحث های جذاب تر با دوستان گم شد!
پس اجازه دهید روی جواب سوال پست قبلی تان که سوالی واضح تر و زیبا تر بود تمرکز میکنم.
نقل قول:
قانون میگه هیچ جسمی نمی تونه سرعتی بیش از سرعت نور داشته باشه (در یک جهت مشخص) نه اینکه مجموع سرعتهای دو جسم که به سمت هم حرکت می کنند.
همانطور که در پست 17 جواب دادم تفاوتی بین حرکت یک شی به سمت دیگری و حرکت دو شی به سمت هم وجود دارد، پس تردید شما باطل است.
نقل قول:
اگر چه من شخصا هیچوقت این قانون رو قبول نداشتم چون فکر می کنم فقط یه نظریس
!!!!!
نقل قول:
با این تفاصیل اگر جسمی با سرعت نور و با فاصله ی بسیار زیاد از زمین به سمت زمین حرکت کنه زمین نباید هیچ حرکتی (چرخشی یا موضعی) داشته باشه. همچنین موجودات و هر چه در زمین حرکت می کنه!
چه سوال جالبی، اینجای سوالتان واقعاً زیباست، حیف که بار اول بین مباحث دیگر گم شد...
میتوانم سوالتان را در چند خط پاسخ دهم ولی ترجیح میدهم این سوال جالب را کامل و مشروح پاسخ دهم.
الآن فرصت ندارم، اجازه دهید پنجشنبه/جمعه پاسخ مشروح را میدهم.
موفق باشید.