ولی راه حل سلفون جواب نداد برای در دسترس نبودن
Printable View
ولی راه حل سلفون جواب نداد برای در دسترس نبودن
اوه اوه !نقل قول:
به تحقیقات علمی تون ادامه بدید !
راستی این چیزی که گفتی دلیل علمی هم داره ؟
والا از دليل علميش خبري ندارم ولي جواب ميده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولي فكر كنم نزديك بودن گوشي به بدن انسان انتن دهي رو كم ميكنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا گوشي رو در تماس مستقيم با بدنت قرار بده ميبيني كه 2 خط انتنش ميپره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .(اينم خودم كشف كردم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نقط کور نباشید همه جا آنتن میده من وسط دریا تو شمال هم آنتن داشتم نمیدونم تو درکه تا وسطا آنتن داشتم فقط نباید تو نقط کور باشید
یه چیزی هم باید بگم بعضی جاها از عمد نمیزارن آنتن بده حتی با اینکه آنتنتون فوله ولی تماس نمیتونید بگیرید اونایی که جاهای حساس رفته باشن میفهمن چی میگم
[quote=)(^A^)(;1446136]والا از دليل علميش خبري ندارم ولي جواب ميده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي فكر كنم نزديك بودن گوشي به بدن انسان انتن دهي رو كم ميكنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا گوشي رو در تماس مستقيم با بدنت قرار بده ميبيني كه 2 خط انتنش ميپره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .(اينم خودم كشف كردم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote
اينجا وقتي رو آيفونه كمي ميشه حرف زد البته بعضي جاهاش.پس علتش دور بودن از بدن انسانه؟ چه جالب!!!
حالا اگه يه بدشانسي افتاد تو نقطه كور اونم براي دائم العمر تكليفش چيه؟؟ بسوزه و بسازه؟نقل قول:
میتونی درخواست نصب bts بدی . از طریق سایتو قسمت ارتباطات مردمی ...کد:www.mci.ir
من هم همین مشکل رو داشتم . همین کارو کردم . حالا دارن یه کارایی میکنن ...
دستگاه های تقویت آنتن هم راه حل خوبی به نظر میرسه ... ولی اینو تا حالا امتحان نکردم ...
دوست عزيز ميشه واضحتر توضيح بدين كه چه كردين؟ مشگلتون حل شد؟ هزينه چي ؟ ممنون از لطفتون.نقل قول:
من رفتم توی سایتو قسمت ارتباطات مردمی . بعد از نوشتن مشخصات صحیح و دقیق ، آدرس شهرکمون رو دقیق دادم و گفتم که مشکل آنتن دهی دارم ...کد:www.mci.ir
بعد از ارسال دو تا کد بهت میده که میتونی با استفاده از قسمت پاسخ ازتباطات مردمی و وارد کردن اون دوتا کد جواب نامتو بگیری ...
البته من هرچی سر میزدم مینوشت : در حال بررسی . لطفا 48 ساعت دیگر مراجعه بفرمایید ...
تا اینکه یکی دو ماهی گذشت و ...
حدود یکی دو هفته پیش از شرکت ارتباطات سیار باهام تماس گرفتن و گفتن که شما مشکل آنتن دهی اعلام کرده بودی ...
منم از سیر تا پیاز رو واسشون توضیح دادم . حالا از گوشه و کنار خبر میرسه که میخوان یه آنتن bts برای شهرک نصب کنن . محلشم انتخاب کردن ...
قصه ی ما به سر رسید ... کلاغه به خونش نرسید ... شما هم میتونی همین کارو انجام بدی ...
منم يه چيزايي بلدم:
1-براي بعضي از موبايلا وقتي ميزني 0000 دقيقا 4 تا صفر خوب خط ميده
2- براي سامسونگ ها وقتي چپش كني خوب خط ميده
3-بريد براي موبايلتون انتن مخصوص بگيريد قيمتش فقط 2 هزار تومان است
باي باي...