سلامنقل قول:
ظاهرا" بیشتر از 1 مگی رو نمیگیره (نمونش یک دیکشنری)
صداش از K750 خیلی بهتره و همینطور 6630!!! ولی رو بعضی آهنگها, در بالاترین ولوم کمی وزوز میکنه< در کل به نظر من عالیه!!!
Printable View
سلامنقل قول:
ظاهرا" بیشتر از 1 مگی رو نمیگیره (نمونش یک دیکشنری)
صداش از K750 خیلی بهتره و همینطور 6630!!! ولی رو بعضی آهنگها, در بالاترین ولوم کمی وزوز میکنه< در کل به نظر من عالیه!!!
آقایان و خانوم ها این همه درباره ی این گوشی خوب بحث نکنید این گوشی آخره باحالی و کوچیکیه که به نظر من در کل یکی از گوشی های خوب نوکیاست.:20::20:
من امروز رفتم يه دونه 6300 گرفتم ( 210 تومن ) . ولي همراش كابل usb نبود. سايت نوكيا رو هم چك كردم همراه لوازم جانبي از كابل چيزي نگفته بود. تو بازار يه جا رو قيمت گرفتم مي گفت كابل اصل 11 هزار تومن.:18:ولي روش علامت motorola بود.
واقعا قيمتش همين قدره يا طرف زياد مي گفت ؟
راستي من يه كابل دارم ماله mp3palyer . پورتاش شبيهن . مي شه از اين برا گوشي استفاده كرد؟
سلام
مال من هم کابل همراش نبود و از کابل کارت ریدرم استفاده میکنم, خیلی دلم میخواد بدونم میشه برای Saved Messages ام پسورد گذاشت؟؟؟؟ :20:
راستی ....هندزفریش دورش ابر نداره (یا لاستیک) و تو گوشم جا نمی افته!!!! :13:
بهش می خوره. یعنی راحت باش اطلاعات می ریزی تو گوشی ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله, هیچ مشکلی نداره, میشه انتخاب کرد که از طریق نرم افزار نوکیا ریخت یا بصورت Mass Storage و ...
فقط مجبورم اول در باتری رو بردارم. :41:
ممنون. جواب داد. فكر مي كردم جواب مي ده . اين فروشنده ما رو فيلم كرده بود كه خاراي پورتا با هم فرق دارن.
درست ميگي من هم مجبورم در باطري رو باز كنم. حتي به سرم زد كه درپوش پلاستيكي رو بكنم ولي دلم نيومد:19:
آقا م دیروز یه 6300 با گارانتی اصلی (نیا) خریدم 240000 ولی کابل یو اس بی توش نبود
بعد راهی برای تقویت صداش نیست آخه صداش خیلی کمه .
ولی عند گوشیه من که خیلی خوشم اومد
مبارک باشه عزیز.نقل قول:
دوست من یو اس پی توشون نیست .
البته می تونی براش بخری من خریدم 2500 تومان.
البته کرمونشاه عزیز.
اینم بگم بهترین ویژگی این گوشی اونم اینکه صفحه نمایشش 16 میلیون رنگه یعنی کیفیت تصویر تقریبا 40 برابر N73 اینو جدی میگم.می تونی با گوشیهای دیگه مقایسه کنی.
فقط شارژشون کمه.
موفق باشی رفیق ومبارک عزیز:10:
مبارکت باشه... ایشاالله برات صد سال گوشی باشهنقل قول:
آقا م دیروز یه 6300 با گارانتی اصلی (نیا) خریدم 240000 ولی کابل یو اس بی توش نبود
بعد راهی برای تقویت صداش نیست آخه صداش خیلی کمه .
ولی عند گوشیه من که خیلی خوشم اومد
حدودا صداش چقدر کمه ؟
من توخرید این گوشی موندم ... خیلی ها میگن صداش کمه .آیا درسته ؟