اقلا یک کمی حرف حساب بزنیم
نقل قول:
واي چقدر دروغ ميگن اينا مردم رو احمق فرض كردن
من همون اولش شك كرده بودم اين موضوع جز ابركامپيوتر محسوب نميشه به اين كار كلاسترينگ ميگن كه يكي از امكانات لينوكس و كلا خانواده يونيكسها ست و با دو تا نرم افزار عملي ميشه اينا اومدن و حدود 200 تا پردازنده سمپرون رو با هم كلاستر كردن به اين ابررايانه نميگن
من اينو از چند حرفه اي توي لينوكس نقل ميكنم آقاي jadi و mithridat3s نوشتن كه نقل ميكنم (تاپيكي كه توش اين نقلها بود ديگه نيست)
اینا اینقدر دروغ می گن خسته نمی شن ؟ (: این دکتر احمد معتمدی به جای اینهمه حرف زدن می تونست مثل یک آدم صادق بره یک جایی مثل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ببینه چقدر راحت و ساده همه دنیا دارن لینوکس هاشون رو کلاستر می کنن (: اونهم فقط با دو تا برنامه (: البته شکی نیست که خبر خوشحال کننده است چون لینوکسی است و خوشحال کننده است چون نشون می ده هندی ها اولین بار چجوری جلوی تحریم آمریکا ایستادند (و الان تقریبا ده سال بعد ما داریم فیگورش رو می یایم). من از اینها خوشحال می شم ولی ناراحت می شم که اینهمه دروغکی می خواهیم بگیم پیشرفته ایم (خوندن ۱۹۸۴ توصیه می شه).
به هرحال سری به اون لینک بزنید بد نیست. توضیح می ده که چطور با نصب ssh روی دستگاه های مختلف و استفاده از PVM می تونید هر چند تا کامپیوتر لینوکس که دارید رو به یک «سوپر کامپیوتر» تبدیل کنید. البته توصیه من اینه که به جای ساخت سوپرکامپیوتر برای هواشناسی، یک اپلت کوچولو روی یک ۴۸۶ نصب کنید تا همیشه روی صفحه وضعیت هوای هر جای دنیا رو که می خواهید نشون بده (:
===================
جسارت به نویسنده و شروع کننده ی این تایپیک نباشه ولی ساخت ابر رایانه به نظر من برای کشوری که یک micro processor نمی تونه بسازه یکم احمقانه نیست .
کلاستر کردن هم شد ابر رایانه ساختن ؟
واقعا متاسفم براشون که همرو احمق فرض می کنند ، امید وارم یک روزی از خودشون بپرسن کدوم یکی از قطعاتشو خودمون ساختیم ؟
با خوندن چندتا داکیومنت و اجرای فرامین تا حالا کدوم کشور ادعای دستیابی به فناوری رو کرده که اینا انقدر با شوق پزشو می دن ؟
نفت بده ، cpu بخر ، ابر رایانه بساز .
امیدوارم آدمای بی کفایت و بی دانش جاشونو به آدمای با لیاقت تر از خودشون تسلیم کنن تا انقدر شاهد احمق فرض کردن مردم ایران نباشیم .
نقل قول:
خبر بالا می تونست با خوشی و شادی اینجوری باشه: ایران با افتخار فلان تا کامپیوتر رو با هم کلاستر کرده و خوشحالیم که این تکنولوژی باز و آزاد لینوکسی به کشورها اجازه داده به راحتی به قدرت های پردازشی بالا دست پیدا کنند.
دیدی چقدر قشنگ بود ؟ مشکل اونجا است که کار به دروغ می کشه تا فلاکت یک کشور ثروتمند، پشت پرده دروغ مخفی بشه.
این شد یه حرف حساب...
درسته
تا کی تبلیغات الکی؟
ممنون:11: