عجله نكنيد اون روزي هم مياد كه سامسونگ از سايبر سوني هم پيشي بگيره وقت لازمه
وقت
Printable View
عجله نكنيد اون روزي هم مياد كه سامسونگ از سايبر سوني هم پيشي بگيره وقت لازمه
وقت
سایبرشات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من پولمو برای سایبرشات حروم نمی کنم . خیلی وقته پیشی گرفته .
اتفاقاً دقیقاً الکی همچین کاری میکنه.نقل قول:
به اینا میگن حقه یا ترفند تبلیغاتی.
اگه یه نگاه بندازی، می بینی برای هر خط تولیدش یه اسم گذاشته:
vaio, Xplode, Syber-shot, walkman, Bravia,...
در صورتی که من که از گوشی واکمن سونی اریکسون استفاده می کنم (دبلیو810 دارم) می دونم که واقعاً ترفند تبلیغاتیه.
آخه خیلی مسخره است که بری توی فایل منیجر و یه فایل صوتی یا تصویری رو play کنی، بعد هیچ امکاناتی به غیر از stop نداشته باشی!!!
برای داشتن این امکانات، حتماً باید واکمن رو باز کنی، و فایل رو از اونجا پیدا کنی.
مثل این می مونه که توی ویندوز، روی فایل که کلیک می کنی، Jet audio باز نشه!!!! و برای استفاده از jet audio مجبور باشی حتماً اول Jet audio رو باز کنی و فایل هات رو اونجا add کنی تا بتونی مثلاً یه فیلم رو جلو و عقب ببری!
سامسونگ هم داره که روی هر محصولش اسم گذاشته باشه
مثلا همین تقسیم کردم گوشیای که اولش ultra داره : ultra edition ultra video ultra masseging , .......
و مثلا ام پی تری پلیرهاش که به yepp معروفند .
خوب الان اینها چه ربطی به موبایل داشت؟:18:شهاب دسته بندی موبایل ها رو گفت...موبایل چه ربطی داره به voice recorder ؟نقل قول:
دوستان سلامنقل قول:
شهاب عزیز حرفهای آخرت رو قبول دارم ولی اینو که می گی الکی همچین اسمی رو می زارن رو گوشی نه چون سونی یا هر شرکت دیگه یه اسم می زاره روی یک محصول یه معیار هایی هم براش تعریف می کنه که در سایبر شات بودن هم همین طوره و اگه الکی همچین کاری رو بکنه داخل اروپا یا کشورهای دیگه مچشو می گیرن که چی این محصولت که گفتی سایبره معیار های سایبر رو نداره اونوقت 2 مشکل پیش میاد
1-آبروش میره و دیگه کسی زیاد ازش چیزی نمی خره
2- به خاطر ضایع کردن حق مصرف کننده مشتریان یا یه شرکت هایی ازش شکایت می کنن و اونجا هم که مثل ایران نیست مجبور می شه علاوه برجمع کردن محصولاتش خسارت هم بده که خیلی ضرر می کنه
حالا شما دلیل دیگه ای دارین که می گین اینا الکی همچین کاری می کنن بسم الله بگید تا ما هم بدونیم
با تشکر