سريال فعال سازي آن را بنويسيد
Printable View
سريال فعال سازي آن را بنويسيد
این هم یک سریال جهت مدیا سنتر:نقل قول:
نوشته شده توسط ilam_1383
c4bh3-p4jvw-9mt6x-pgkc8-j4jtm
موفق باشید :wink:
سلام
مدياسنتر بايد كرك بشه تا اكتيو بشه. با سريال فايده اي نداره.
در مورد كركش هم در انجمن كرك و سريال بارها صحبت شده و لينك داده شده.
دوستان اصلا مديا سنتر سبك تر نيست و حتي يكسري امكانات مديا بيشتري داره به همين دليل ميگن مديا سنتر.
و آخرین سوال
برای کاربر خونگی نصبش بصرفه هست؟
من که الان برای اولین بار بعد از یک ماه مدیا سنتر رو نصب کردم و خراب نشده ! ( هر بلایی که فکر کنی هم سرش آوردم ! )
اگه برسی بهش خراب نمیشه ! سرعتشم پایین نمیاد هیچ که بالا هم میره ! :mrgreen: :mrgreen:
( من کابر خونگیم دیگه ، تو خونه باهاش کار میکنم ) :mrgreen:
سينا جان سلام
به نظر من مديا سنتر خوبه اما هيچ فرقي با سرويس پك 2 نداره. يعني نه اينكه فرقي نداشته باشه. منظورم تفاوتي كه براي ما جالب باشه. يعني چيز خاصي نداره كه بخواهيم حتما ازش استفاده كنيم.
در واقع اين ويندوز براي يك سري سيستم خاص طراحي شده كه از نظر سخت افزاري امكاناتي دارند كه با امكانات اين ويندوز هماهنگ شده است.
با ســـلام ..
كاملا موافقم به نظر من كسي كه نميخواد از امكانات خاص و تقريبا پيشرفته چند رسانه اي اين ويندوز استفاده كنه چه لزومي داره كه اين ويندوز رو نصب كنه . مگه Win Xp SP2 2005 چشه ...نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
به نظر من بصرفه هست وبزرگترین مزیتی که داره اینه که چون کرک شده هست بدون هیچ مشکلی روزانه ابدیت میشه و باز به نظر من سرعتش یه کم بهتراز سرویس پک 2 هست واز اون سخت جونترهنقل قول:
نوشته شده توسط 30naa
برزو جان در مورد سرعتش كه فكر نمي كنم بهتر باشه. اگه بدتر نباشه بهتر كه نيست. چون فكر مي كنم سنگين تره.
در مورد سخت جونتر بودنش هم به نظر من بيشتر بستگي به نوع استفاده از ويندوز و كاربر داره. مثلا يك نفر كه كار زيادي از سيستمش نمي كشه با يكي مثل من كه روزي چند تا برنامه نصب مي كنم و پاك مي كنم و انواع و اقسام كركها رو تست مي كنم و خيلي موارد ديگه فرق داره. يعني بيشتر از اينكه به ويندوز بستگي داشته باشه به كاري كه باهاش مي كنيم بستگي داره.
اما در مورد رجيستر شدن و آپديت و اين حرفها حرفت رو كاملا قبول دارم.