اقا جایی نیست اسم و فامیل بگیره و رتبه طرف رو بده.
Printable View
اقا جایی نیست اسم و فامیل بگیره و رتبه طرف رو بده.
قربونت رفیق !!! :3:نقل قول:
بی خیال این کار ها شو خوب نیست !:5:نقل قول:
ضمنا همچین جایی گیرت نمیاد
راستي دوسته من اروميه هم در روزانه itدازه ولي نمي دونم مي توني قبول بشي يا نه.
من هم تو همین فکرم... ولی چه رشته ای بزنم که به it نزدیک باشه؟ (به جز کامپیوتر البته)نقل قول:
اذیت نکنین دیگه... دوستای خودم پارسال قبول شدن! با مدرک زنده دارم این رو میگم!!!نقل قول:
بذارین چند تاشونو بگم: با 5500 معماری شبانه بابل/بابلسر(نمیدونم کدومه!)
با 7000 و یکی با 8000 صنایع بهشهر
شبانه البته
امروز جلسه ی قلم چی هم که رفتم دفترچه ی رشته ها و حدود رتبه ها رو دادن... امیدوار شدم... تو بازه ی رتبه ی من مهندسی زیاده!:20:
احتمالش هست... توی اون بازه ها بود ولی ننوشته بود شبانه(یعنی روزانه بود یا اشتباه نوشتن؟!)... چند تا دیگه هم بودن... یکیش رو یادمه it تبریز شبانه...نقل قول:
امیدوار بشم؟
ممنون از راهنماییتون... من منطقه 2 هستمنقل قول:
بله.. ارومیه هم هست ولی احتمال قبولیش کمه برای من... ولی به هر حال میزنم... جزو انتخابهای خوشبینانهنقل قول:
ممنون
با سلام من رتبه ي 5054منطقه ي يک رياضي رو اوردم به نظر شما مهندسي کجا ميشه قبول شد .
دوروبر برق و مکانيک
دغع زباله در نا كجا آباد
رشته پول در بياريه
برای انتخاب رشته برید به انجمن معرفی نرم افزار یه سر به تاپیک نرم افزار 99 هزار تومنی بزنید..
برق و مکانیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
اونهم با این رتبه؟؟؟؟
دوست من هیچ میدونی تو گروه ریاضی و فنی چند درصد داوطلبان کنکور این رشته هارو به عنوان اولویت اول میزنند؟؟
هیچ میدونی از دویست نفر اول کنکور چند نفر تو این رشته ها پذیرفته میشوند؟؟؟:27::18:
جامع ترین و کامل ترین و بنیادی ترین رشته های مهندسی همینها هستند و همینطور پرطرفدار ترین البته به انضمام عمران و کامپیوتر و در رده های بعدی صنایع و مهندسی شیمی !!!!
با مشاور خودت مشورت کردی؟؟؟
دانشگاهای منطقه یک و دو که برای برق فکر نمیکنم جایی برای شما باشه !!!
مکانیک هم که شبانه خیلی کم برمیداره و برق هم تا حدودی همینطوره !!!
بزن تو کار رشته های دیگه
مثلا اگه خیلی عاشق مهندسی برق هستی بهت پیشنهاد میکنم بیای رشته خودمون (( کامپیوتر سخت افزار))
که تقریبا بجز مغناطیس و الکترو مغناطیس و انتقال جریان و توزیع جریان برق تمام دروس مهندسی الکترونیک از جمله مدار الکتریکی و منطقی و الکترونیکی و کنترل خطی و مخابرات و مدار منطقی پیشرفته و الکترونیک دیجیتال رو میخونید (( تقریبا یه پا مهندس برق میشوید ))
تازه تو فوق هم راحت میتوند برق بخونید.
با این رتبه شما هم احتمال قبولیتون تو کامپیوتر (( چه نرم و چه سخت افزار)) بیشتر از برق هست!!!
اما مکانیک:
مکانیک هم داستانش زیاد با برق فرقی نداره و اونهم رشته پرطرفداری هست مخصوصا مکانیک جامدات پس بیشتر رو مکانیک سیالات که اتفاقا فرصت شغلی بیشتری هم براش هست تاکید میکنم!!!
در ضمن مهندسی صنایع و شیمی الان تو مملکت ما فرصتهای شغلی فوق العاده عالی (( تا ماهی دو میلیون)) وجود داره از جمله این همه ظرح صنعتی و پالایشگاهی و پتروشیمی و عسلویه و میدان گازی و غیره ........
به نظر من تو مکانیک میتونی یه هفتاد درصد رو مکانیک سمنان و زنجان و رشت حساب کنی
البته رشته زیاد آسونی هم نیستش !!!
کلام آخر اینکه چه برای برق و چه مکانیک از صنعتی شریف شروع کن و بزن بیا پایین (( امیر کبیر و تهران و علم و صنعت و خواجه نصیر و همینطوری تا دانشگاه های شهر های بزرگ و شهرستانها))
دوستان عزیز من با رتبه ی 1455 It کجا ها میتونم قبولشم؟