عمرا کلاس Nokia اونم N95 رو هیچ گوشی داشته باشه.
الان بهترین گوشی توی بازار جهانی N95 هستش حتی iPhone هم همیشه با N95 مقایسه میکنند نه با P1.
گر چه iPhone هم در برابر N95 حرفی برای گفتن نداره. تنها مشکلش گرون بودن گوشیه. همین
Printable View
عمرا کلاس Nokia اونم N95 رو هیچ گوشی داشته باشه.
الان بهترین گوشی توی بازار جهانی N95 هستش حتی iPhone هم همیشه با N95 مقایسه میکنند نه با P1.
گر چه iPhone هم در برابر N95 حرفی برای گفتن نداره. تنها مشکلش گرون بودن گوشیه. همین
گرونی دلیل خوب بودن نیست
در ضمن P1 و N95 تو یه کلاس نیستن که با هم مقایسه بشن.
الکی وقت خودتون رو تلف نکنین و هی با هم دیگه کل نزنین.
N95 بهترین جایزه طراحی سال 2006 رو برده، GPS داره ( که البته و صد البته تو ایران جواب نمیده ) ، کیفیت صداش خیلی بالاست ، فیلم رو با کیفیت بالاتری میگیره و Video Out داره.
اما
P1i با وجود اینکه دوربینش 3.2 هست کیفیت عکسش از N95 بالاتره و چون از سیستم عامل بالاتری استفاده میکنه و Touch Screen هست تو رده بالاتری از لحاظ نرم افزاری قرار داره. و از مزایای دیگه P1i میشه به طراحی کاملا زیبای صفحه کلیدش اشاره کرد که ابداع جالبی از Sony Ericsson هستش. از لحاظ سایز هم P1 بهتره.
در نهایت اگر Nokia باز هستین بهتون پیشنهاد میکنم حتما N95 بخرین
ولی اگر SE باز هستین P1i بهترین انتخابه ( البته تا K850 بیاد )
دوستمون به نکته مهمی اشاره کرد.مثلا این k850 که براش سر و دست میشکونند به جز دوربینش اینه که هم hsdpa و هم edge رو ساپورت میکنه که هیچکدومش تو ایران نیست.به همین دلیل من از k750 بالا تر نمیرم فوق فوقش p990 بخرم اگه بزنه به سرم!
ولی p1 گوشی جالبیه...ببین اگه واقعا symbian uiq میخوای که بخر ولی اگه میبینی لازم نداری k810 یا k800 یا k750 خیلی به صرفه تره.
ولی n95 نخر...نه دوربینش چیز جالبیه(رنگ هاش افتضاح و کیفیت پایین) که gpsش کار میکنه اینجا و نه اون اینترنت های پر سرعتش توی ایران کار میده.
حتی من میگم p1 هم نخر.
یه گوشی بخر که ماکسیمم gprs داشته باشه(اگه ایرانسل داری) ...این نظر منه.
ولی حالا که میگی بین p1 و n95 مسلما p1 بهتره...مطمئین باش و هیچوقت شک نکن!
نقل قول:
عزیز Gps یک سیستم ماهواره ای جهانی هست که در سرتاسر دنیا کار میده ربطی هم به ایران نداره
من 100% n95 رو پیشنهاد میدم
در ضمن p1 توی علائدین اومده ولی کمه ,قیمتشم حدوده 500 تا 520 تومن هستش
به نظر من n95کمپانی بزرگ و اول دنیا نوکیا رو بگیر
نقل قول:آقايون من نفهميدم جي پي اس n95 تو ايران كار مي كنه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
در حال حاضر k800 دارمنقل قول:
یکی که تجربه داره بگه n95 gps تو ایران کار میده یا نه؟
اصلا بهتره یکیمون بیاد یه تاپیک بزنه که مربوط باشه فقط به gps!!!!!
شاید خودم این کار رو کردم...
نقل قول:
نقل قول:
من پاکت پی سی دارم و دارم از GPS اش استفاده میکنم
این 1000 بار GPS ربطی به ایران و افغانستان و جزایر قناری نداره همه جا کار میده