مال شما به شبكه وصل نيست يا شبكه ip را عوض نمي كنيد كه گير بده و پدر ويندوز رو در بياره كه تنها راهش ريست باشه
Printable View
مال شما به شبكه وصل نيست يا شبكه ip را عوض نمي كنيد كه گير بده و پدر ويندوز رو در بياره كه تنها راهش ريست باشه
سينا جون من دايم آپديتش ميكنم ولي سريالش همون ميمونه!
نميدونم چرا و چطور.
خوب طبیعیه
زن آلارم از نظر کرک خیلی باحاله
هر سریالی پیدا کنی بهش می خوره و به راحتی می تونی سریالش رو کپی و پیست و تموم
من مدتي كه ميخوام bitdefender رو اپديت كنم اين پيغامو ميده:
an error has accured while performing the update
به نظر شمامشكل چيه؟
شرمنده همین امروز یادداشتتو دیدم منم بعضی وقتها اینجوری میشه بعضی وقتها هم خوبه دلیلشم رو نمی دونم راستی دوستان صفحه ی اول آپدیت شد یه نگاهی بندازین
منظورت چيه سينا جان؟ :?نقل قول:
نوشته شده توسط 30naa
يعني تو صفحه ي اول 2 تا برنامه ديگه معرفي شد
كرك eudora ؟؟؟؟
كرك xp security ؟؟ راستي خودتم از اين برنامه استفاده مي كني؟؟؟
اينم يادتون باشه كه من پس از تحقيقات فهميدم كه همگي فايروالها يك باگ وحشتناك خطري دارند اما bitdefender اون باگو نداره :shock:
اما bitdefender مشكلات و نقصهاي زياد ديگري داره كه بايد اين برنامه رو با يك فايروال قوي ديگر با هم استفاده كنيد
راستش تنها فايروالي كه استفاده ميكنم زون آلارمه. كارش كه تا حالا خوب بوده. چند حملهي سنگين رو جواب داده.
منظور من اينه كه اين برنامه هيچ وقت نميتونه جلوي تروجانها رو بگيره يا خيلي كم جلوشونو ميگيره
اما وقتي كه فايروال bitdefender رو ميگذاري اين تروجانا رو قرنتينه مي كنه و بعضي وقتا هم نميزاره كه بيان تو سيستم
اينم برا كساني كه تتوي ياهو دشمنان زيادي دارند :mrgreen: و ميترسند كه با يك سري تروجان تمامي پسوردهاشون لو بره
ممنون سينا جون از توضيحي كه دادي.
البته من اين موضوع رو به تاپيك بحث و تبادل نظر انتقال ميدم.