هیچ کس دوربین های این دو رو مقایسه نکرد!!!!
Printable View
هیچ کس دوربین های این دو رو مقایسه نکرد!!!!
من حاضرم هر چقدر كه بخواين از p990عكس بزارم.البته اگه بروبچ 5700دار هم همكاري كنن.
صددرصد 5700 چون تولید 2007, March هستش و تکنولوژی به روزتری داره p990i تولید 2005, 4Q هستش.
cpu بسار قوی تری داره
5700 ال سی دی خیلی بهتره.
و بسیار باکلاس تره.
بله آپاچي جان اينايي كه گفتي كه خيلي تابلوه
مساله دوربيناشونه
درمورد کیفت دوربین P990 دقیقآ از تکنولوژی استفاده شده در W800 و K750 هستش ولی5700 از تکنولوژی عکاسی توشیبا استفاده کرده به عقیده من بین دوربین های دو مگاپیکسلی نمیتوان تفاوت زیادی گذاشت ولی اگر بخواهیم یکی را انتخاب کنیم5700 به علت داشتن پردازنده قویتر در خیلی از موارد مثل عکاسی در شب و همچنین تفکیک رنگ بهتر عمل میکند.نقل قول:
ولی در فیلمبرداری 5700 بسیار بهتره و با QVGA یا 240*320 رکورد میکنه که P990 این توانای رو نداره.
P990 مسلما دوربین بهتری داره (ار لحاظ عکس برداری) ، و فیلم برداری ها هم تقریبا یکی هستند و هر دو 320x240 میگیرن
نقل قول:دو حرف كاملا متناقض كه به نظر بالاييه درست ترهنقل قول:
ممنون از نظراتتون
:31:
:40:
دوستانی که خریدن تو تاپیکایه بخش نوکیا میگن کیفیت دوربینش خوب نیس !نقل قول:
درمورد کیفت دوربین P990 دقیقآ از تکنولوژی استفاده شده در W800 و K750 هستش ولی5700 از تکنولوژی عکاسی توشیبا استفاده کرده به عقیده من بین دوربین های دو مگاپیکسلی نمیتوان تفاوت زیادی گذاشت ولی اگر بخواهیم یکی را انتخاب کنیم5700 به علت داشتن پردازنده قویتر در خیلی از موارد مثل عکاسی در شب و همچنین تفکیک رنگ بهتر عمل میکند.
p990ماهم زياد عكسش جالب نيست البته همون طوري كه دوستان گفتن زياد تفاوت بين دوربين هاي 2مگي حس نميشه.
موفق باشيد
شک نکن که P990 بهتره
تمام حرفهایی هم که در مورد هنگ و ... زده شده مریوط به سری های قبلی این گوشی بو ده نه جدیدها