سلام
پروفوسور فیلیت ویک رو چه طور رد کنم؟:41: :41: :41:
راستی لونا لاو گود قسمت اول نه قسمت دومش که بعد از منحل شدن da هست رو هم چه طور رد کنم؟
Printable View
سلام
پروفوسور فیلیت ویک رو چه طور رد کنم؟:41: :41: :41:
راستی لونا لاو گود قسمت اول نه قسمت دومش که بعد از منحل شدن da هست رو هم چه طور رد کنم؟
دوستان ميتونين چند تا عكس از توي بازي بذارين .
سلامنقل قول:
برای هانا بوت باید با یه در که بالای پله همون جا کنار هانا ست حرف بزنی
امبریج رو هم باید با شنل نامریی که تو خوابگاه پسران گریفندور هست بری تو اتاقش
اسم زنه هم بلاتریکس بودنقل قول:
مگه نه؟
آخه اینم شد بازی ...
من هم توی 48 درصد گیر کردم یه جایی هست که هیچ ماموریتی نیست
از اون رون و هرمیون هم می پرسم میگن بقیه اعضای da رو پیدا کن ولی کسی نیست
من چه جوری پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید به paved courtyard بروینقل قول:
سلام
میگم یه پیشنهاد بیاید هر کیس هر جایی را صد در صد کرده بنویسه تا اگر کسی موفق به تکمیل آن نشده از روی آن آنجا را تکمیل کنه خودم شروع میکنم
1)gryffindor boys dormitory:باید رو تختی ها را مرتب کرده بخاری را روشن کنید و تمامی ساکها رابگردید
2)seventy floo hl : باید تمام اشیا شکسته شده تعمیر شوند
3)FIFTH FLOOR:مشعل ها را روشن کرده حالت مجسمه ها را درست کنید فرشها را مرتب کنید دو چیز مخفی در دیوار را پیدا کنید با آن فرد بازی را انجام دهید
4)prefcts bathroom:حوض را دو بار پر از آب کنید عروسک اردک را به درون آب بندازید در توالت وسطی که تکان می خورد و بقیه را به داخل حل داده و یکبار هم بیرون بکشید صدفی که بیرون افتاده را به درون حوض بندازید
5)haspital wing:تخت ها را مرتب بخاری را روشن و آن چیزهای سبز را بکشید
6)clock tower:زنگهای کوچکی که در بالاترین طبقه قرار دارند هر5 تا را به صدا در آورید در پایین ترین طبقه 4جای متفاوت با بقیه دیوار را زده وسیس روی آنها ENTERکنید
7)OWLERY:شاخه را بسوزانید از دیوار بالا رفته و جغدهای روی دیوار را بپرا نید جعبه ی فرد وجرج را بردارید به جغدهای لبه ی دیوار از تو گونی غذا دهید ودر درون ساختمان مکان های تخریب شده رادرست کنید
8) trophy room:iadh اشیا به هم ریخته را درست وبا گردگیر دو جام سمت چپ شومینه را تیمز کنید
9)graet hall:بر روی امتیازات گروه ها وردی را اجرا کرده تا پرچم گریفیندور ظاهر شود بر روی عصا سه ورد مختلف باید اجرا کنید شطرنج بازی کنید طناب درون شومینه را بکشید و بر روی میزهایی که میشود غدا ظاهر کنید
10)entranc hall:با جاروی درون اتاق کوچک گرد و خاک ور مجسمه راتمیز کنید
11)both house:دو پرنده سمت راست را پرانده چپی ها را غذا دهید جعبه ی فرد و جرج را اگر بر نداشتید از کنار پله ها بردارید
12)dungen coeeidor: تار عنکبوت ها را آتش زده و طبقدو تایپیک بالا رمز تابلو رمز تابلو را بدست آورید
13)dungens:مجسمه ها را به حالت اول و صاف کنید 4 تابلوی افتاده را بر جای مشخص روی دیوار بگذارید مشعلهای روی دیوار و آن که روی زمین است را روشن کنید
14)transfiguyatian cout yard:با یک ورد گوی وسط حیاط را حرکت داده تا نورهای رنگی ظاهر شود سپس نیمکت مربوط به هر رنگ را روی رنگ خودش قرار داده وکاری کنید از دهن مجسمه آتش بیرون بزند
15)myrtles bathroom:مشعل ها را روشن همه ی درهای توالت ها را به داخل زده وسپس یکی از گوشه ترین هر طرف را به بیرون بکشید و آب خوری را با یک ورد از هم جدا کنبد
16)ston bridge:مشعل ها را روشن کرده روی لبه رفته از میله پایین رفته روی لبه راه بروید تا دسته کلاغ ها پرواز کنند
17)ferst floor:چراغ ها را روشن کنید جای مشخص شده روی دیوار را زده بغد از ظاهر شدن روی آن enter کنید جام ها را تعمیر و پرده ها را با وردها ابتدا بکشید یا هل دهید اگر مجسمه پشت آن بود با ورد بلند کردن آن را کنار بزنید که حداقل یک مجسمه وجود دارد مشعل متصل به زمین را روشن کنید
18)t:hird floorمجسمه ها را صاف مشعل روی زمین را روشن جام ها را درست کرده 4 تابلو را در جای خود قرار دهید با آن فرد جلوی 4 تابلو بازی را انجام دهید
19)suspesion bridge:مشعل ها رو روشن کنید میله را تعمیر کنید و از آن بالا بروید کلاغ ها را بپرانید
خوب حالا شما شروع کنید و جاهای دیگر را بگذارید
منبع :سایتDarinoos
درود
اول که منبع متن بالایی رو بذارید ممنون میشم!چون این رو من اولین بار توی سایت جادوگران دیدم که نویسنده اون هم با شناسه بارون خون آلود بود.به هر حال . . .
دوستان عزیز باید بگم که وقتی اون دوئلی که با ولدمورت انجام میدید و میبازدی رو رد کردید بازی تموم نشده!بلکه تازه 61 درصد از بازی رو طی کردید.خوب من هم توی همین 61 درصد هستم!پیش لونا لاو گود رفتم میگه باید یه چیزایی رو پیدا کنم و نمیدونم بهش میگن لونی(دیوونه) و... که خلاصه متوجه نشدم چی گفت.اینجا باید چیکار کنم؟
در ضمن اون دوستی که میگه این بازی به درد نمیخوره باید بدونه که این بازی و تمام چیزهایی که به هری پاتر مربوط هست برای طرفدارانش ارزشمند هست.راستی تبریک میگم کتاب هفتم منتشر شد!دیشب هم توی سایتهای طرفداران ایرانی هری پاتر کلی جشن و جایزه و ... بود.
با تشکر یاشار عطری!
دوستان یه نفر که بازی رو داره توضیح بده بازی چطوریه ؟
گرافیک ، گیم پلی و خیلی چیز های دیگه . اصلا ارزش خریدن داره ؟