من هم گفتم مگه ما چی گفتیم.این بازی هم اسمش ماموریت غیر ممکنه و به نظر من هیچ ربطی مکس پین نداره.
من هم گفتم مگه ما چی گفتیم.این بازی هم اسمش ماموریت غیر ممکنه و به نظر من هیچ ربطی مکس پین نداره.
شما برو بازيشو بگير متوجه ميشي
من بازیش رو خیلی وقته گرفتم و دارم بازی میکنم. قبول دارم شبیه مکس پین هستش و داخل بازی هم نوشته مکس پین ۳ ولی اگه این بازی مکس پین ۳ هست که واقعا برای سری بازی های مکس پین متاسف میشم.:18:
دوستان یکی کمکم کنه من تو این بازی تو مرحله دوم که اسمش sydny streets هست گیر کردم یه خیابونه که دوطرفشو با ماشین بستن و چندتا سرباز به من شلیک میکنن من همه رو میکشم ولی وقتی اخری رو میکشم بازی eror میده و میاد بیرون
دوستانی که این بازیو تموم کردن لطفا کمک کنن دیگه خواهش میکنم
لطفا اگه کسی لینک دانلود داره بذاره . من تو بازار دیدمش اما نخریدمش . به نظرم دروغه .
مکس پین نیستش ، مکس فان هست .
با سلاممنم دقیقا همین مشکل رو با این بازی دارم و دقیقا همین جایی که این دوسمون گفتن میرسم خود به خود از بازی خارج میشم.در صورتی که بازی رو کرک کرده بودم و گرافیکم دستکاری کردم ولی بی فایده بود.توی چند تا سایت دیگم خیلیا بودن که همین مشکل رو داشتن.از دوستان گیم خور و پیشکسوت خواهشمندم اگه راهی بلدن مارو راهنمایی کنن راستش من زیاد اهل بازیهای کامپیوتری نیستم ولی ازین یکی خوشم اومده و خیلی دوست دارم ادامش بدمنقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی فکر کنم تا اونجایی که من فهمیده بودم اصلا این بازی خراب بود وتقریبا توی همه بازیها همچین ایرادی داشت...نقل قول:
بابا این اصلا مکس پین نیستش به خدا