ماهواره هم داشته باشه انقدر پارازيت ميندازن كه آدم واقعا اعصابش خراب مي شه
Printable View
ماهواره هم داشته باشه انقدر پارازيت ميندازن كه آدم واقعا اعصابش خراب مي شه
خوب حرف شما که با حرف برلیان مغایرتی نداره که؟! داره؟!!نقل قول:
سلام دوستان لازم دیدم که توضیحاتی رو در مورد tv بر روی گوشی بهتون بگم بهتر است در این مورد با کسی که خودش تجربه استفاده از این نوع گوشی ها را دارد مشورت کنید من خودم گوشی iteq xbond دارم و از توضیحاتی که جناب brellian داده بود تعجب کردم این گوشی دارای یک تیونر داخلی است که در هر کشور tv داخلی آن کشور را می گیرد برای این کار هم نه نیاز به ایرانسل است و نه اپراتور سوم!!!! این گوشی مجهز به یک آنتن است که کافیست آن را در جای خود قراردهید و گزینه tv را از لیست آن انتخاب کنید تا به تمامی شبکه ها دسترسی داشته باشید کیفیت آن هم معمولا خوب است و هرچه ارتفاع بیشتری از زمین داشته باشید(مثلا طبقه سوم یک ساختمان) و یا در محیط آزاد تری باشید کیفیت آن بهتر هم می شود در ضمن این گوشی از نوع pocket pc است و برای کار کردن نیازی به سیم کارت ندارد یعنی می توان از تمامی امکانات آن بدون سیم کارت هم استفاده کرد این گوشی ماهواره را نمی گیرد اما در نقاط مرزی (مثل کیش) tv کشورهای همسایه را هم می گیرد. tv این گوشی بسیار راحت و باکیفیت اجرا می شود و شما در تمامی نقاط به یک tv سریع دسترسی خواهید داشت (حتی جاده ها) لطفا اطلاعات درست بدهید!!!