اميوارم كه نشه.....نقل قول:
كيفيت هارو هم با هم مقايسه كن بعد ...... 16 ميليون به 256000 رنگ :31:
Printable View
اميوارم كه نشه.....نقل قول:
كيفيت هارو هم با هم مقايسه كن بعد ...... 16 ميليون به 256000 رنگ :31:
من دیروز یه 5700 به رنگ خاکی(زیتونی)گرقتم.
از لحاظ دوربین از n73 ضعیف تره ولی در صدا تفاوتشون خیلی کمه.lcd که خداس اصلا نیازی به مقایسه نیست.
من 320000 با گارانتی خریدم البته یک کارت 1گیگ هم روش بود.
در کل با خز شدن n73 این گوشیه متفاوتیه.
بهنام جان از کجا گرفتی ...؟
کیفیت پخشش چطوره ...؟
با چه گارانتی گرفتی ....؟
بابا بزار خز بشه!
مهم اينه كه خودت از گوشيت لذت ببري!
من از اصفهان گرفتمنقل قول:
330000 با گارانتی پارساتل
کیفیتش عالیه (تنظیم صدای 3D هم داره)
و جالب تر از همه:
چیزی داره که وقتی فهمیدم 2 ساعت کف کردم
gps and land positioning
یعنی مثل n95
:18: :18: :18:نقل قول:
این امکان نداره.توی هیچ سایتی ننوشته که gps داره.:18: نه باور نمی کنم تو..........به من....دا...ر...ی دروغ میگی(فیلم هندی رو حال کردین)
خارج از شوخی.بعید میدونم این قضیه رو:13:
یه نظر هم بدم اونایی که میگن برامون مهم نیست که گوشی خز باشه یا نه ....فقط امکانات برامون مهمه.....پس هنوز گوشی شونو دست کسی ندیدن.هر وقت دیدین اونوقت بگید خز شدن برامون مهم نیست.
من اگه باشم 5700 رو برمیدارم.فعلا هم که خز نشده.به نظر گوشیه شیکی هم میاد
N73 & 5700
فعلا هر دو تاش خوبه
مشكلي نداره
5700 شاید به دلیل قدرتش تو پخش موسیقی که خیلیا رو جذب میکنه خریداراش زیاد باشن اما من فکر میکنم به دلیل اینکه ظاهر کلاسیکی نداره و یه جورایی تو مایه های 5300 هست خیلیا دنبالش نمیرن ! دست کم به سرنوشت N70 یا N73 دچار نخواهد شد ! شاید بشه یه چیزی مثه 3250 !نقل قول:
یه نظر هم بدم اونایی که میگن برامون مهم نیست که گوشی خز باشه یا نه ....فقط امکانات برامون مهمه.....پس هنوز گوشی شونو دست کسی ندیدن.هر وقت دیدین اونوقت بگید خز شدن برامون مهم نیست.
من اگه باشم 5700 رو برمیدارم.فعلا هم که خز نشده.به نظر گوشیه شیکی هم میاد
کاملا موافقم !نقل قول:
بابا بزار خز بشه!
مهم اينه كه خودت از گوشيت لذت ببري!
راستی دوستان هدفون 5700 مثه هدفون سری w هستش ؟ و اکولایزری مثه مگا باس سونی داره ؟
کشس از قیمت جدید این گوشی خبر داره؟واقعآ 320 هزار تومان هستش؟کشی خبر داره که اتصالات هم این گوشی رو وارد کرده یا نه؟به نظرم جالب میاد اگه این قیمت باشه چون گوشی خوبی هستش اگه کسی خبر داره حتمآ بگه.
n73 خیلی سر تره مطمعن باش