نه ! بی خیال! به دل نگیر!
احتمالا Ifu جان اشتباه نوشتاری داشته! میاد ویرایشش میکنه! خیالت راحت!!!
Printable View
نه ! بی خیال! به دل نگیر!
احتمالا Ifu جان اشتباه نوشتاری داشته! میاد ویرایشش میکنه! خیالت راحت!!!
به دل نگرفتم...ولی فکر میکنم میخواستن یه جوک گفته باشن...نقل قول:
میبینم که اینجا 1 chat room باحال شده واسه دوستان ... دوستان سعی کنند پست بیهوده ندن و گرنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوونه جون کجا چت روم شده اخه؟!!!
نه دوست عزيز ناراحت نميشمنقل قول:
آخه من فقط معين و قميشي گوش ميدم
رپ گوش نميدم
ifu جان جان خدا بهت صبر بده . من كه من كه نظر سنجيم گزينه اي كردم ، پوستم كندن شما كه هيچي .
ولي اميدوارم تو به نتيجه برسي ، منم استفاده مي كنم .:27:
راستي هر كي چند بار مطرح بشه حذف ميشه؟ اگه بخوام يكي يكي بگيم كه تا اخر تابستون تموم نمي شه .
بكن 3 تا 3تا :10:
خب نظر من : ارش يو سفيان رو حذف كن .:20: فراز كيه ؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز چه چیزی رو من اشتباه نوشتم؟؟
نقل قول:
دوست عزیز
به نظر من ابتدا من یا شما البومی را برای حذف پیشنهاد بدید بعد نقدش کنیم بعد هم نظر اعضا را بپرسیم در اخر حذف میکنیم
در مورد 3تا3 تا هم پیشنهاد جالبیه اگه خودت شروع کنی بهتره :46:
در مورد فراز بگم که به این آدرس برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و آهنگاشو دانلود کن خیلی اهنگای باحالیه:21:
دوستان :
حذف کردن آلبومها بر حسب شماره نیست بر حسب نظرات شماست
از پستهای بیهوده دادن بپرهیزید ممکنه این تاپیک بسته شه!
پیشنهادهای من برای حذف 1-محسن چاووشی 2- شهرام صولتی 3- سیاوش قمیشی
1- محسن چاووشی: با صدایی که شبیه سیاوش قمیشی میباشد.یعنی صداشو لیزری کرده و شبیه قمیشی.
وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . در کل این آلبومش که زیبا نبود نمیدونم اسمش چی بود ولی جای بحث داره . به نظر من حذف
2- شهرام صولتی: با البوم قسم . که تنها آهنگه قسمش و التماسش قشنگ بود و آلبومش 8 تا آهنگ داشت . در بعضی آهنگاش همراه با شهره خواهرش. به نظر من حذف.
3-سیاوش قمیشی: امسال با آلبومی از اهنگهای قدیمیش اومده بود . یعنی اهنگای قدیمیشو دوباره با ریتم و آهنگی متفاوت خونده بود که به نظر من چنگی به دل نمیزد . وبه نظر من حذف
اینکه محسن چاووشی باید حذف بشه.این اشتباه نوشتاری بود دیگه که تازه دوباره هم تکرارش کردی
به نظر من باید محسن بمونه و اول هم بشه!(که البته هست)
به نظر من باید این نظر سنجی فقط بین چاووشی و ناصر عبداللهی و دکتر اصفهانی و عسکری و فریدون باشه
چون انصافا بقیه کارشون چنگی به دل نمیزنه. که البته از بین بالایی ها هم چاووشی بهترینه.
موافقم
با نظر بالاییییییییییییییییییییی