درسته بازی جالبی نیست ولی باید در نظر بگیریم که این بازی رو یه ایرانی و به تنهایی درست کرده !! اونم با یه موتور از قبل اماده شده
Printable View
درسته بازی جالبی نیست ولی باید در نظر بگیریم که این بازی رو یه ایرانی و به تنهایی درست کرده !! اونم با یه موتور از قبل اماده شده
بره جای تقدیر داره که یه ایرنی به تنهایی این بازی رو ساخته و این که موتور بازی رو هم هک کرده تا کارش بهتر بشه واقعا خیلیه که یه نفر ب تنهایی همچین بازی را طی 2 سال بسازه تازه اونمایرانی باشه براش ارزوی موفقیت دارم...
اقا بازی مبارز از نظر گرافیکی خیلی پایینه ولی بازم بخر چونیه بازی ایرانیه باید از بازی های ایرانی حمایت کرد...
من كه بازي رو دانلود نكردم ولي حالا مي خواين از بازي طرفداري كنيد چرا كلاس بازي رد آلرت رو پايين مي آرين اين تصاويري كه از بازي گذاشتي از نظر گرافيكي به پاي رد آلرت يكم نمي رسه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
عزیز این تصویر دوم که دیدی چرته درست طراحی نشده بوده هنوز نیمه کاره بوده دوما این دانلودی ها کهگزاشتم فقط نسخه دمو بوده الان اصل بازی اومده بیرون ..و گرافیکشم خوبه....در حد متوسطه...
به هر حال من جهت حمايت از بازي سازها تو سايتم اين بازي رو معرفي كردم ! ولي بازم هر چي باشه عمرا به پاي رد آلرت برسه ايران در ضمينه بازي هاي كامپيوتري حداقل 7 سال از دنيا عقبه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من هم همینو می گم کو گوش شنوا:13:نقل قول:
من فقط از نظر گرافیک گفتم اینه رد الرت 1 هست نه چیزه دیگه......
کجاش جالب نیست ؟ خیلی هم باهاله ؟ من قبلا دموش را دیده بودم . حالا از کجا میشه تهیه کرد ؟
بابا بازی همش که گرافیک نیست!
پس گیم پلی چی میشه؟!
حالا هر چي گير دادينا خوب يكي از گرافيكش خوشش نمي آد يكي عاشقش مي شه بحث هاي سليقه اي نتيجه نداره بي خيال شيد ! مهم ايراني بودن بازيه حالا هر چي !
موفق و پيروز باشيد
جاويد