اگه پ990 از ن73 بزرگتره با همون رزولوشن و کیفیتش کمتره ک800 هم از جفتشون کوچیکتره و کیفیتش بهترهنقل قول:
p990 با همون رزولوشن n73 ولی بزرگتره خوب طبیعیه که وضوح کمتری داشته باشه ( پیکسلها رو میشه به راحتی دید )
خوشم اومد حرف منو تایید کردی
Printable View
اگه پ990 از ن73 بزرگتره با همون رزولوشن و کیفیتش کمتره ک800 هم از جفتشون کوچیکتره و کیفیتش بهترهنقل قول:
p990 با همون رزولوشن n73 ولی بزرگتره خوب طبیعیه که وضوح کمتری داشته باشه ( پیکسلها رو میشه به راحتی دید )
خوشم اومد حرف منو تایید کردی
با بهراد موافقم k800رنگها رو تقريبا زنده تر نشون ميده!
ولي خوب ميشد يه سامسونگي رو مياوردي توي نظرسنجي!
اگه n95 كه ميگي 16 ميليون نقطه رنگي داره بزار همينو بگم كه جلوي n800صفحه نمايشش سياه سفيد به نظر مياد! دست بالاي دست زياده!
آره روي جلوه هاي تصويري ك800 خيلي كار شده.
فونت گوشي خيلي زيباست .آدمو با اولين نگاه جذب ميكنه.
سوني اريكسون با اينكه گوشي 16 مليون رنگ نداره ولي تو تركيب بندي رنگ چه توي عكس چه توي صفحه نمايش خيلي بهتر كار كرده.
من تا الان به هيچ كودوم راي نداده بودم ولي حالا كه همه منتقي حرف مي زنن راي به k800 دادم.
من با هر 3 گوشی کار کردم اینو به جرات میگم P990 وضوح و شفافیت تصویر بالایی داره ...
من P990 رو حتی توی تابش مستقیم خورشید دیدم واقعا وضوح خوبی داره ...
من اگه بخوام به ترتین بگم
1- P990
2- K800
3-n73 (با اختلاف کم نسبت به K800)
این شد یه حرف منطقی ودرستنقل قول:
درسته. ولی به نظر شما درسته که صفحه نمایش رو کوچیک کنیم تا کیفیت بیشتری رو داشته باشیم ؟ صفحه نمایش N80 خیلی با کیفیته ( 416 * 352 ) در ضمن کوچیک هم هست. اما تو مقایسه صفحه نمایش n73 با اینکه رزولوشن کمتر و اندازه بزرگتری داره انتخاب میشه.نقل قول:
پس نکته ای که باید مد نظرمون باشه اینه که کیفیت و اندازه با هم مهم هستن. نه زیاد بزرگ که بی کیفیت بشه و نه زیاد کوچیک که نشه توش چیزی رو دید.
در ضمن به نظر من بین گوشی های Qvga و 256 هزار رنگ هیچ گوشی از نظر Lcd به Motorola V3x نمیرسه. واقعا شفاف و درخشنده س.
متاسفانه محمدجان d900توي 256000تاييها از همه بهتره!
البته v3xهم صفحه خوبي داره ولي سامسونگ بهترين Lcd زن دنياست!
شایدم حق با تو باشه. اما اینو هم در نظر داشته باشید که بحث سر کیفیته نه کمیت و تو بحثهای کیفی چون معیاری برای اندازه گیری نیست نمیشه نظر قطعی داد و هر کسی نظر خودش رو میگه... من بین گوشی های که دیدم ( d900 هم بینشون بود ) v3x رو از همه بهتر دیدم و این نظر منه در کمال احترام به نظر بقیه....
واقعآ سامسونگ بهترین ال سی دی ها رو دارهنقل قول:
با بهراد موافقم k800رنگها رو تقريبا زنده تر نشون ميده!
ولي خوب ميشد يه سامسونگي رو مياوردي توي نظرسنجي!
اگه n95 كه ميگي 16 ميليون نقطه رنگي داره بزار همينو بگم كه جلوي n800صفحه نمايشش سياه سفيد به نظر مياد! دست بالاي دست زياده!
خداییش با اینکه سونی رو بهترین شرکت سازنده لوازم صوتی و تصویری میدونم باید بگم ال سی دی های سامسونگ خارقلعاده هستند و سونی و بقیه رو سوسک کردن
چیپست گرافیکی ک800 هم واقعآ قوی هستنقل قول:
آره روي جلوه هاي تصويري ك800 خيلي كار شده.
فونت گوشي خيلي زيباست .آدمو با اولين نگاه جذب ميكنه.
سوني اريكسون با اينكه گوشي 16 مليون رنگ نداره ولي تو تركيب بندي رنگ چه توي عكس چه توي صفحه نمايش خيلي بهتر كار كرده.
من تا الان به هيچ كودوم راي نداده بودم ولي حالا كه همه منتقي حرف مي زنن راي به k800 دادم.
و رنگ ها و ترکبشون عالی هست
درسته پ990 همه چیزو (کیفیت و رنگبندی و بزرگی و تاچ و ... رو باهم داره و واقعآ بهترین هست (البته بین این سه تا)نقل قول:
من با هر 3 گوشی کار کردم اینو به جرات میگم P990 وضوح و شفافیت تصویر بالایی داره ...
من P990 رو حتی توی تابش مستقیم خورشید دیدم واقعا وضوح خوبی داره ...
من اگه بخوام به ترتین بگم
1- P990
2- K800
3-n73 (با اختلاف کم نسبت به K800)
ال سی دی ک800 کوچیک نیست (2اینچ اندازه استاندارد هست) بلکه ال سی دی ن73 بزرگ هست و واقعآ (خداییش ) این ال سی دی بزرگ اصلآ به ن73 نمیاد و زشتش کردهنقل قول:
درسته. ولی به نظر شما درسته که صفحه نمایش رو کوچیک کنیم تا کیفیت بیشتری رو داشته باشیم ؟ صفحه نمایش N80 خیلی با کیفیته ( 416 * 352 ) در ضمن کوچیک هم هست. اما تو مقایسه صفحه نمایش n73 با اینکه رزولوشن کمتر و اندازه بزرگتری داره انتخاب میشه.
پس نکته ای که باید مد نظرمون باشه اینه که کیفیت و اندازه با هم مهم هستن. نه زیاد بزرگ که بی کیفیت بشه و نه زیاد کوچیک که نشه توش چیزی رو دید.
بین QVGA ها شک نکن که و همه اندازه ها شک نکن که سامسونگ برنده هستنقل قول:
در ضمن به نظر من بین گوشی های Qvga و 256 هزار رنگ هیچ گوشی از نظر Lcd به Motorola V3x نمیرسه. واقعا شفاف و درخشنده س.
دی 900 رو باهاش کار نکردم ولی دی 600 یه مدتی دستم بود که واقعآ از ک800 ام سرتر بود
تایید 100٪نقل قول:
متاسفانه محمدجان d900توي 256000تاييها از همه بهتره!
البته v3xهم صفحه خوبي داره ولي سامسونگ بهترين Lcd زن دنياست!
کلآ کره ای ها و کلآ آسیای شرقی ها (سامسونگ و پنتک و ...) ال سی دی هاشون معرکن