بابا مايه دار!!!!!:5: :5:نقل قول:
ما فقير فقرا چه به گوشي هاي بالابالا!!!
فعلا كه k800دارم تا ببينم بعدش چي ميشه!!!
n93رو بچسب !!!
بچه ها شرمنده از اينكه قوانين رو رعايت نكردم!
Printable View
بابا مايه دار!!!!!:5: :5:نقل قول:
ما فقير فقرا چه به گوشي هاي بالابالا!!!
فعلا كه k800دارم تا ببينم بعدش چي ميشه!!!
n93رو بچسب !!!
بچه ها شرمنده از اينكه قوانين رو رعايت نكردم!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
این رو هم اضافه کن که
در صورت شروع شدن بحث بین این دو گوشی، تاپیک به ترش منتقل میشه
پس لطفا مراعات کنید قبل از اینکه این تاپیک هم مثل قبلی ها...
اوكي كمال جان
ممنون از يچه ها
لطفآ بحث تاپيك رو منحرف نكنيد
در مورد قانون دوم بگم حالا يه پست اشكالي نداره چون واقعآ نميشه نداد
در مورد قانون 5 هم كه كمال جان گفتند پس خاهشن رعايت كنيد
پس قوانين بازنويسي ميشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. باید عکسها با رزلوشن 800×600 یا کوچکتر باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. پست بیجا ندید ( تشکر و سوال و نظر و کری و ....) برای ابراز احساسات میتونید نقل قول کسی رو که عکس گذاشته توی اول یا آخر پستتون بهمراه عکسی که میخواهید بذارید بذارید و ازش تشکر کنید (حالا يه پست اضافه مهم نيست ولي در كل هر چه كمتر بدين توي يه صفحه عكسهاي بيشتري ميبينيم )
3. این تاپیک برای مقایسه نیست و فقط برای گذاشتن عکس و لذت بردن از دیدن عکسها هست
4. همه ی عکسهایی رو که تو یه روز میخایین بذارید باید توی یه پست باشه و اگه به فرض گذاشتن عکس اولتون با دومی 5 ساعت فاصله داشت باید پستتون رو ویرایش کنید و بهش اضافه کنید
5 . در صورت شروع شدن بحث بین این دو گوشی، تاپیک به ترش منتقل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قوانين به روز شد (در تاريخ 27 خرداد)
(فري جون لطفآ پست اول رو وارايش كن)
از همه بچه ها (blaste كه اسمشو نميدونم . zimka شرمنده اسم شما رو هم بلد نيستم . فري (فك كنم اسمت فرشيد هست) . رضا جان و سامان ) ممنونم
واقعآ عكسها عالي هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فری جون اسمش فرزاد هست و از پسرهای نیک روزگار :27:نقل قول:
همون
آخه ميخواستم بگم فريدون يادم افتاد كه اسمش فريدون نيست و يه چيز ديگست و رندومي گفتم فرشيد
حالا بسه چون تاپيك منحرف ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا كه اين پستو دادم بگم كه من گوشيمو ما خواهرم عوض كردم و الان دبليو 810 دارم پس ممكنه عكسهاي جديد نتونم بگيرم و بذارم پس شما عكس بذارين ببينيم و حال كنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها يه سايت خوب بدين براي آپ عكس!!!
كلي عكس دارم!!!
نقل قول:
با قابلیت آپلود بسیار سریع و دانلود چند عکس همزمان.کد:http://directupload.com/
بيلچه جان دمت گرم!
عجب سايتي بود!:10: