من یه بار به دلایلی سیم کارتم رو به مدت یه 10روز رو یه گوشی زیمنس گذاشتم وقتی از مسافرت برگشتم باور نمی کنید به قدری این گوشی چندش اور بود(به قول دخترا) تا 6 ماه گوشی دستم نگرفتم
باز صد رحمت به glx خودمون
Printable View
من یه بار به دلایلی سیم کارتم رو به مدت یه 10روز رو یه گوشی زیمنس گذاشتم وقتی از مسافرت برگشتم باور نمی کنید به قدری این گوشی چندش اور بود(به قول دخترا) تا 6 ماه گوشی دستم نگرفتم
باز صد رحمت به glx خودمون
متاسفانه بعضي از برندها نميتونن براي گرفتن بازار گوشي حتي يه كشور كاري بكنن! نمونش همين زيمنس!
حالا نميدونم چطور ميشه كه بعضي ها اون رو بهتر از نوكيا و سوني مي دونن!!!!
گوشیاش جالب نیستن
معلومه که بازار رو از دست میده
حدود 3-4 سال پیش که یکم اعتبار داشت باید با ارائه ی گوشیهای توپ خودشو تثبیت میکرد که برعکس با ارائه ی گوشیهای ضعیف همون یه ذره اعتبار رو هم از دست داد
شرکت زیمنس موبایل خیلی وقته ورشکست شده بنکیو زیمنسم هم همچنین
اینو قبول دارم این شد حرف حسابی:46:نقل قول:
لطفا حرفتو با مدرک بزن بنکیو زیمنس تازه 2 محصول جدید زدهنقل قول:
هر برندی گوشی بد هم داره:27:نقل قول:
نمونش 6680 و 6681نقل قول:
شما تا حالا زیمنس دستت گرفتینقل قول:
ببخشيد فكر كنم فقط شما بهش دست نزدين كه در موردش اشتباه فكر ميكنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوبه اين جا همه زيمنس رو تجربه كردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم كه از برند هاي اينجوري خوشم نمياد مثلا ساژم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي از يه مدل خوشم اومده اونم يه ذره myx-8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]