توی گوشی های سونی یک قسمتی هست که توی اون میتونی شماره گوشی خودتو بنویسی . فکر کنم از اونجا شماره گیر میاره.
Printable View
توی گوشی های سونی یک قسمتی هست که توی اون میتونی شماره گوشی خودتو بنویسی . فکر کنم از اونجا شماره گیر میاره.
دکمه کنار گوشی (دکمه صدا) رو که بزنی، اطلاعاتی راجع به شماره خط، مقدار شارژ و ... به دست میاری...نقل قول:
این تو اکثر گوشی های سونی وجود داره...
بیلچه جان:
میشه طرف فقط بدون اینکه بفهمه آدم این کارا رو بکنه؟
یعنی کد نخواد و ok هم نخواد؟
ممنون
راستی آهنگهای طرف رو هم میشه گذاشت یا نه فقط همون زنگ و آلارمش؟
خیر . حتما دو تا ok رو می خواد . کد هم بعضی وقتها می خواد.نقل قول:
در مورد سوال دومی هم فکر کنم فقط زنگ ها و آلارمشو می شه به صدا درآورد.
ممنون دوست عزیز
من با w700 مشکل دارم اگه می تونی به من کمک کنی ممنون میشم
پست 1285کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=88718&page=129
شرمنده تو کارگوشی های سونی اریکسون و هک شون اصلا نیستم.
ممنون ....
آموزش کار با نرم افزار 'BT INFO:
سلام.
طبق قولی که داده بودم آموزش کار با این نرم افزار رو در اختیارتون میذارم...
طریقه نصب و راه اندازی نرم افزار
1-برنامه را از لینک
HTML کد:
[HTML]http://livevil.persiangig.com/n73_apps/Marek.Sedivy.Bt.Info.v1.07.S60v2.J2ME.rar[/HTML]
دانلود کنید.
2-فایل دانلود شده را توسط یک برنامه فشرده سازی مثل WinRaR یا WinZip باز کنید(Decompress).
3-فایل دارای پسوند Jar فایل اصلی نصب برنامه در گوشی است یعنی این فایل باعث نصب برنامه در گوشی خواهد شد.
4-توسط کابل USB یا بلوتوث گوشی خود را به کامپیوتر متصل و فقط فایل Jar را به پوشه Other گوشی خود انتقال دهید
5-ارتباط کامپیوتر با گوشی را قطع کنید و فایلی را که به پوشه Others انتقال داده بودید اجرا نمایید.اگر لینک دانلود خراب نباشد(که نیست)و گوشیه شما جاوا را پشتیبانی کند برنامه اندکی بعد نصب میشود و بعد از شما پرسیده میشود که برنامه به پوشه بازی ها منتقل شود یا برنامه ها که باید برنامه ها را انتخاب کنید.
طریقه کار با نر افزار
این روش را من ابداع کردم و باعث میشه که برای YES گرفتن خودتونو به آب و آتیش نزنین.
اول یه فایل متنی با فرمت TXT روی کامپیوتر بسازید و اون را باز کنید و متن زیر رو توش کپی کنید.
فایل اول با نام برنامه پشه کش!
Salam.
Age mikhay barname pashe kosh va pashe door kon ro az man begiri aval Be gooshit egaze bede ke file az man-pp8khat- daryaft kone (YES bezan) va badesh code 0000 ro vared kon!
In Barname rooye hame gooshi ha miyad!
فایل دوم با نام برنامه فرستادن و شناسایی اس ام اس های ناشناس
Salam.
age mikhay barname shenasayie va ERSALE SMS haye nashenas va bedoone shomare ro az man begiri Be gooshit egaze bede ke file az man-pp8khat- daryaft kone (YES bezan) va badesh code 0000 ro vared kon!
In Barname makhsoose Gooshi haye Nokia,Sony Ericsson,Motorolla,Samsung hast.
فایل سوم با نام نسخه موبایلی برنامه جدا کردن صدای خواننده از آهنگ
Salam.
Age ye ahang roo gooshit dari va mikhay sedaye khanandasho azash joda koni be in barname niyaz dari...
baraye daryafte in barname aval Be gooshit egaze bede ke file az man-pp8khat- daryaft kone (YES bezan) va badesh code 0000 ro vared kon!
In Barname makhsoose Gooshi haye Nokia,Sony Ericsson,Motorolla,Samsung hast.
بعد از این که این 3 فایل را ایجاد کردید آن ها را به پوشه Other گوشی خود انتقال دهید.
1-قبل از هرکاری بلوتوث خود را روشن کنید.
2- یکی از این 3 فایل را به طعمه Send کنید(فایل اول را برای آدم های ساده،فایل دوم را برای آدم های اس ام اس باز و فایل سوم را برای آدم های جوون و کودن البته اگه دیدین گوشیه طرف از سری W هستش فی الفور فایل سوم را برایش Send کنید.خودتون هم میتونین از این متن های وسوسه انگیز بسازین)
3-بعد از 5 دقیقه برنامه BT Info را اجرا کنید و Connect را انتخاب کنید.
4-فرد طعمه را از لیست پیدا کنید و او را انتخاب کنبد.
5-اگر برنامه گوشیه طعمه را پشتیبانی نکند به قسمت قبل باز میگردد که در این صورت باید قید هک کردن رو از بیخ بزنید!
6-اگر برنامه گوشیه طرف را پشتیبانی کند یک شماره همراه با چند حرف ظاهر میشود و شما باید آن را انتخاب کنید
7- عموماً در این قسمت برنامه سعی می کند که گوشیه شما با طعمه Pair شود.اگر فرد طعمه YES زده باشد(که بعید است نزند) شما باید کد 0000 را وارد کنید.بعد از این کار شما با گوشیه طعمه Pair می شوید!
8- اگر همه قسمت های بالا را درست انجام داده باشید شما به محیط اصلی برنامه وارد شده و میتوانید کنترل کامل گوشیه طعمه را به دست بگیرید که فکر نکم کسی اونجا با مشکلی مواجه شه!
همین!!
نکته-1- فراموش نکنید که نام بلوتوث طعمه را Save کنید(توسط برنامه)برای این کار بر روی عدد و حرفی که در مرحله 6 نمایان میشود دکمه راست موبایل(Right Soft Key) رو بزنید و او را به لیست خود اضافه کنید.
نکته-2- ممکن است که ارتباط شما در حین هک کردن قطع شود به دلیل این که طعمه بلوتوث خود را خاموش کرده است
نکته-3- اگر فایل وسوسه انگیزی در ذهن دارید لطفاً پست کنید تا ما هم استفاده کنیم.
نکته-4-برای جلوگیری از اتفاق افتادن نکته-2- با یک نرم افزار ارسال اس ام اس توسط بلوتوث(مثلاً BT EXplorer که لینکش در این سایت موجود می باشد)طعمه را تهدید کنید که درصورت قطع کردن ارتباط گوشیش MASTER RESET خواهد شد!
نکته-5-به جای -pp8khat- اسم بلوتوثتون رو بنویسید
پایان
اگه با مشکلی مواجه شدین یا جایی رو نفهمیدین من تو همین تاپیک در خدمتم
با تشکر pp8khat
اين برنامه به w810i ميخوره؟؟؟
به همه گوشی هایی که جاوا 2 را پشتیبانی می کنند می خوره...نقل قول:
مثل سری K
سریW
سری Z
نوکیا هم:
6600-6680-6681-6630-سری N