دوست عزيز ببين دبليو 810 كه اين قابليت رو داره چون نرم افزارش به نسبت جديد تره !
من قبلا كه با دبليو 800 كار كرده بودم الان فكر كردم اونم اين قابليت رو داره اگر شما نميتوني و اين دوستمون هم كه اشاره كرده پس اين كار نشنديه توسط دبليو 800 !
Printable View
دوست عزيز ببين دبليو 810 كه اين قابليت رو داره چون نرم افزارش به نسبت جديد تره !
من قبلا كه با دبليو 800 كار كرده بودم الان فكر كردم اونم اين قابليت رو داره اگر شما نميتوني و اين دوستمون هم كه اشاره كرده پس اين كار نشنديه توسط دبليو 800 !
بله . . .عزيزان . . . همون طور كه گفتم w800 اين قابليت رو نداره . . . چون خودم دارم . . .
ممنون از همکاری همگی به خصوص آرش جان....
یه ضد حال خفن خوردم یه سری بزنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کل کپی کردن رو هم فراموش کردم چون مثل اینکه w800 سریال اصلی ما چینج از آب درومد..!:2: (و هک کردن گوشی هم فعلا ......!)
بازم از راهنمایی های همتون ممنون:11:
دوست عزيز ممنون ...!نقل قول:
هك كردن رو بيخيال مخصوصا فعلا !
اگر به شما به عنوان سريال اصل فروختن و شما موقع خريد چك نكرديد كه سريال ها يكي باشن برو به طرف گير بده بگو چرا سريالش چنجه !
نقل قول:
آرش جون گفتم که چک کردم و اصله فقط نمیدونم چرا تو سایت numbering همین سریال رو به اسم کا 750 میشناسه واین امکان نداره چون پشت بدنه زیر باتری و جعبه وگوشی یکیه . نمیشه یه 750 اصل با همین سریال باشه و اگه 750 تبدیل شده به 800 هست بازم به تناقض میرسیم ( امروز امتحان جبر داشتم!!:13: ) پس خلاف حکم یعنی چنجی بودن نادرسته !
اما چرا گفتی بی خیال هک؟؟
دوست عزيز فعلا جز دردسر چيز ديگري برات نميمونه !
سريال ها كه يكي هستن پس سريال اصله !
اگر در سايت چند مدل ميزنه پس سريال ماله چند تا گوشيه ببينم فقط ميزنه كا750 !؟
آره عزیز فقط کا750 میزنه. تازه تو اون نوار جلوش تو قسمت سبز علامت میزینه مینویسه !very likely گوشی داداشمم نوکیا اصله همون قسمت سبز رو علامت میزنه(البته نوع گوشی رو هم درست نشون میده .نقل قول:
راستی چرا دردسر ؟ دارم سعی میکنم همه تاپیک ها رو بخونم و بعد هم وارد عمل بشم!
احتمالا چون دبليو 800 كاملا مشابه كا750 اين ساين فقط اين سايت اينطور ميزنه !
ایول دست درد نکنه.مخلصمنقل قول:
:20:
آقا دیدید گفتم یه راهی هست!!!یکی از دوستام گفت تو همین سایت توی یه تاپیک کلی که ترفند ها رو نوشته بود این هم بود که تو W800 با یه ترفندی کپی میکرد دارم میگردم اگه پیدا کردید خبر بدید.از یکی دیگه که دبلیو 800 داشت هم پرسیدم گفت یه بابایی یه بار براش کپی کرده اما یادش نمیاد چه طوری! تا گفتم با دکمه ولوم گفت آره اما بقیه اش یا دش نیومد!!! من مطمئن شدم که میشه چون به اون دوستم که گفت تو همین سایت خونده اعتماد کامل دارم . هر وقت پیدا کردم میذارم تو یه تاپیک جدید تا همه کسایی که با این موضوع مشکل دارند و اون هایی هم که میگن نمیشه بفهمن که شدنیه خوب هم شدنیه !!! من رفتم بگردم ته و توی قضیه رو کامل در بیارم .اگه شما هم پیدا کردید بگید دوستم میگفت توی اون تاپیک خیلی چیزا رو گفته بود وسطش هم گفته بود گوشی های اینجوری این ترفند رو بزنن. فعلا یا حق...