اخیش.............
اخر من با استفاده از همون روش اول کارم راه افتاد ممنون از ضحماتتون
فقط این دیستربیام کیفیت پردس و زیرنویسش 30 ثانیه جلوتره ایا مشکل از فیلم یا خودم باید تنظیمش کنم؟؟
Printable View
اخیش.............
اخر من با استفاده از همون روش اول کارم راه افتاد ممنون از ضحماتتون
فقط این دیستربیام کیفیت پردس و زیرنویسش 30 ثانیه جلوتره ایا مشکل از فیلم یا خودم باید تنظیمش کنم؟؟
سلامنقل قول:
خوب البته مشكل از فيلمه كه 30 ثانيه اولو نداره
اما به هر حال شما بايد تنظيمش كني:46:
اگه فريم ريت فيلم و زيرنويس يكي باشه (يعني همه جاي فيلم زيرنويس به يك اندازه عقب يا جلو باشه) خيلي راحت مي توني با شيفت دادن زيرنويس به مقدار همون 30 ثانيه كه گفتي اونو با فيلم مچ كني.
بذار ببینم درست فهمیدم یا نه . با این برنامه میشه به عنوان مثال اگه یه فیلم با فایل زیرنویس انگلیسی داربم که فایل جدا از فیلم نداره و با خود فیلمه با این برنامه میتونه به جای اون فارسی شه نه؟
سلامنقل قول:
من كه منظورتو نفهميدم.ولي فكر كنم اشتباه گرفتي.
توي اين تاپيك فعلآ دو تا آموزش معرفي شده كه همونطور كه از اسم تاپيك معلومه براي چسبوندن زيرنويس به فيلم هست.يعني وقتي شما يك فايل زيرنويس و يك فايل فيلم داريد با اين روشها مي تونيد اين دو تا رو به هم بچسبونيد.فايل ويديويي كه نتيجه اين كار هست در هر كامپيوتر يا پلير ديگه هم كه پخش بشه اون زيرنويس رو با خودش خواهد داشت.
من تا به حال از سه راه خواستم این کار رو بکنم
با استفاده از jet audio که وقتی اینکارو کردم فیلم تکون نمی خوره یعنی صدا داره اما تصویر نشون داده نمی شه
روش اول این تاپیک هم همین مشکل رو دارم
توی روشدوم وقتی یه فایل avi باز می کنم ارور می ده که نمی تونه بخونه در ضمن توی compress گزینه ای به اسم xvid ندارم درحالی که codecهارو هم دانلود کردم یعنی هیچ راهی نیست من بتنم زیرنویس رو با فیلم با هم بیارم؟
سلامنقل قول:
اگه فقط مي خواي فيلم رو با زيرنويس ببيني از برنامه vobsub استفاده كن.
در مورد xvid مطمئني كه كدكش رو دانلود و نصب كردي و بازم توي ليست نيست؟عجيبه
بالاخره تونستم از این نرم افزار استفاده کنم اما یه مشکلی که دارم اینه که فارسی رو درست نمی نویسه توی فیلم یعنی مثلا به جای کلمه ((خطرناک))اینجوری می نویسه
ک ا ن ر ط خ یعنی هم جدا جدا و هم بر عکس.باید چه کار کنم که درست شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیروز کلی گشتم یه نرم افزار دیگه برای اینکار پیدا کردم که کار کردن باهاش خیلی خیلی اسونتره و قابلیت تبدیل به dvd رو هم داره اون هم همین مشکلو داره.فکر می کنم چون مشکل هردوتاشون یکی باید راه حلشون هم یکی باشه
من این نرم افزار رو هم برای دانلود می ذارم تا دوستان تست کنید
Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter
باید از لینک زیر یه فایل 125 کیلوبایتی دانلود کنید بعد اون رو اجرا کنید تا یه فایل 7 مگابایتی که setup خود برنامه هست رو دانلود کنید برای ورژن جدیدش خیلی گشتم اما کرک پیدا نکردم و چون ورژن قبلی مشکل مارو حل می کنه اون رو با سریال گذاشتم:
License Name: EiTheL TEAM License Code: 1C87C429کد:http://pcpc.memebot.com/Files/Download_allok_avi2dvd-trial.exe
لطفا یکی از دوستان تست کنه ببینه مشکل از کجاست و باید چه کار کرد؟
من ورژن استاندارد همون کدکهایی رو که شما معرفی کردی از سایتش دانلود کردم اما نیومده:41:نقل قول:
Amir عزیز
من برای زیرنویس کردن از هر دو روش استفاده کردم.اما....
بعد از چسباندن زیرنویس کیفیت صدا و تصویرش میاد پایین!
چی کار کنم؟
سلام یه سوالی : من با روش دوم اگه زیر نویس اضافه کنم چه جوری میتونم این زیرنویسو حذف کنم؟