نه عزیز دل ...
توی این فایل های رار، فایل هایی با پسوند dat هست که شما باید توسط برنامه وین رار این فایل های dat رو بیرون بکشید و در قسمت مربوطه کپی کنید.
Printable View
نه عزیز دل ...
توی این فایل های رار، فایل هایی با پسوند dat هست که شما باید توسط برنامه وین رار این فایل های dat رو بیرون بکشید و در قسمت مربوطه کپی کنید.
به نظر من همه فایلها رو تو یه فایل زیپ بدی بهتره. اینجوری دردسر دانلود کمتره.ولی اگه میخوای تعداد پست هات زیاد بشه که موردی نداره همینجوری ادامه بده.
این برنامه که گفتید لینک دانلودشو دارید که لطف کنید. برنامه far manager برای این مورد هم استفاده می شه؟نقل قول:
نقل قول:
این برنامه X++ رو از کجا بیارم؟
من رو گوشیم نیست
W810 گوشیمه
این برنامه را در کامپیوتر نصب میکنند و نه در گوشی
این برنامه را میتونید از تاپیک چگونه صدای 810 را افزایش دهیم دانلود کنید
حالا خداييش كدومش از همه اش بهتره
دوست عزیز درایورها یه جا تولید نمیشن که که مسعود عزیز هم یه جا بذاره. به ترتیب که ارائه میشن تو همین تاپیک قرار داده میشن.نقل قول:
در ضمن شما نگران این نباش که پستهای یکی اضافه میشه به این نگاه کن که چجوری اضافه میشه. با پستهای مفید یا حرفهای بی ارزش. اصلا یکی پستاش بشه 2میلیون ، چی بهش میدن که به اونی که پستاش کمه نمیدن. حداقل تو این انجمن هیچ امتیازی به تعداد پستای زیاد نمیدن که به نظر من این براش یه مزیته.
فعلا چند تا درایور بیشتر معرفی نشده ولی من پیشنهاد میکنم که وقتی تعداد درایورها زیاد شد برای اینکه بیننده های تاپیک سردرگم نشن همشون رو مسعود عزیز تو پست اول قرار بده.
در ضمن دوستانی که در باره نحوه استفاده از این درایورها مشکل داره به این دو تا تاپیک مراجعه کنن، من خودم از اینجا یاد گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذارین تو این تاپیک فقط به معرفی درایورهای دوربین پرداخته بشه و درخواست آموزش نکنید کسایی که بلد نیستن به دو تا تاپیک بالا مراجعه کنن .
خیلی ممنون:20:
ببين اين درايور مخصوص W810i هست اين درايور رو من روي گوشي K750i ريختم IC فلش گوشي رو سوزوند دليلش هم قدرت بالاي اين درايور هست.نقل قول:
حالا خودت ميدوني از روونيش لذت ببر . ولي به IC فلش 50 تومني و 20هزار تومن دست مزد عوض كردنش نميرزه اگه واسط عوض كنن.
اين برنامه هم به خاطر شما آپ ميكنم تا توي كامپيوتر نصب كنيد.نقل قول:
شما خود خواه نباش شايد يكي بخواد در مورد يكي از فايل ها نظري بده به نظر من اين جوري بهترهنقل قول:
و
شما بلد هستي معنيش اين نيست كه ديگران هم مثل شما بلدن به خاطر همين گفتم خودخواه نباش بزار يكي ديگه هم مثل خودت ياد بگيره.