من که چند ماه پیش از دبی گرفتم......چند روز پیش هم نمیدونم چی شد ه توی جیبم بود و ال سی دیش شکست!! دیگه چیزی نشون نمیده...الان دستم مونده تو حنا
Printable View
من که چند ماه پیش از دبی گرفتم......چند روز پیش هم نمیدونم چی شد ه توی جیبم بود و ال سی دیش شکست!! دیگه چیزی نشون نمیده...الان دستم مونده تو حنا
پسر خوب گوشیو گذاشتی تو جیب تنگت بعد اون همه به اون بنده خدا فشار اوردی بعد میگی نمیدونم چی شد؟؟؟ بابا اگه 6630 بود داغون شده بود حالا وای به حال N73 :13:نقل قول:
خوب چیکارش کنم :-؟؟
اميدوارم اولين نفري نباشي كه يكي ميزنه زير دستش .نقل قول:
داشتم دقیقا به همین فکر میکردم :31:نقل قول:
دوستان داران کمی کم لطفی میکنن:41: لیاقت داشتن یعنی پول داشتن:18: حالا ان 73 انگار چی هست که لیاقت بخواد:27: در ضمن ان93 از ان73 بهتره فقط تنها عیبش اندازه بزرگش است همین و بس:20:نقل قول:
بله دوست من باهاتون موافقم,ولي اشكال از دوستمون نيست مشكل از جاي ديگه هست / ...
ببخشید شما بزار 5 دقیقه بشه که عضو سایت شدین و تعداد پست هات از 2 تا بشه 7 8 تا بعد بگو مشکل از کجاس؟ حالا مشکل چیه ؟
ببخشيد کاربر فعال انجمن
ساي ميكنم تكرار نشه!
خوبه ثابت شده كه N73 بهتر از N93 هستش فكر كنم شما با N93i اشتباه گرفتيننقل قول:
بعدشم من كه نميگم كه لياقت يعني پول ؟ميگم كسي كه بدونه N73 چه گوشي هستش نميگه گرونه و به قيمتش نمي ارزه.درسته من نميگم كه N73 لياقت رئيس جمهور رو ميخواد ولي خداييش خودت بگو وقتي كه گوشي N73 رو دست هر كسي ببيني چي به خودت ميگي .آيا اين دليل لياقت نميخواد ؟:41: