آقا من نصبش كردم اما تفاوتش با اين كه قبلاً نصب كردم (frankenstein) اصلاً قابل مقايسه نيستنقل قول:
frankenstein واقعاً محشره صداش خيلي بلنده :8:
Printable View
آقا من نصبش كردم اما تفاوتش با اين كه قبلاً نصب كردم (frankenstein) اصلاً قابل مقايسه نيستنقل قول:
frankenstein واقعاً محشره صداش خيلي بلنده :8:
چطوري مي تونيم اين پك را به وسيله فار منيجر روي گوشي بريزيم لطفا كامل توضيح دهيد
با تشكر
توی تاپیک چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم میتونی آموزشش رو پیدا کنینقل قول:
میشه این frankenstein رو بزارید؟نقل قول:
اينم خمت شما و همه دوستان عزيزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم امتحان میکنم ببینم چطوریاست
بابا دمت گرم کجای این صداش بلند بود؟ اینی که شما گذاشتی صدا های سیستمی گوشی رو خیلی بلند تر کرد اما صدای پلیر و زنگ گوشی اون که من گذاشتم خیــــــلی بیشتر این بود
والا ما كه امتحان كرديم صداي پلير و زنگ گوشي هم خيلي بالاتر بود .نقل قول:
البته ميشه يه يه كار ديگه اي هم كرد . . . يعني بهترين صداها رو گلچين كرد و اگه فايلهاي داخل پوشه اكوستيك acoustic رو تك تك بشناسين ميتونين خوبهاشو انتخاب كرده و در يك پوشه منتخب گذاشت و از اون استفاده كرد .
من يك مرتبه اين كار رو كردم البته نه باشناسايي فايل ها بلكه با انتخاب جديدترين تاريخ فايل ها اونا رو جدا كردم وداخل يه پوشه اكوستيك جديد ريختم و در آخر كار هم اون پوشه رو توگوشي ريختم و خوب هم جواب داد .
خلاصه اينكه شما خودتون ميتونين اكوستيك صدا بسازين
میشه بگین فرق acoustic1.06 با acoustic 1.07 چیه؟ بعدم ورژنهای بالاتر هم هست؟ فکر کنم acoustic 3 هم باشه درسته؟ اگه هست چطوریاست؟
هنوز هیچ کسی نمی تونه به ما کمک کنه گوشی ما چنچ هست و حسابی روش کار کردم ولی هک نشد و تمام گفته های حمید دروغ از آب دراومد