-
اونی که من فتم یه سیو پس ورد داره که با زدن اون می تونی پس ورود و تمام اطلاعات رو توی یه دیسکت یا یه جای دیگه ذخیره کنی بعد بری خونه استفاده کنی یعنی ودت باید بری و پس ورد رو بدزدی البته با خطر مرگ همراهه مال علیرضا هم فکر کنم اینجوری خودش باید بیاد توضیح بده دیگه
-
به به اينجوري كه من برم به يارو التماس كنم بگم بيا پسوردتو بده من بهتره كه :wink:
-
خوب اونی که تو میخوای باید از این تروجان ها معروف استفاده کنی که هر ویروس کشی اونو میشناسه
-
برنامه را که اجر ا کردید دو تا راه دارن
1- نمایش پسورد
2- ذخیره پسورد
----------
روی نمایش برین لیست را از همان کامپیوتری میگیره که روش اجرا شده
----------
بزنین ذخیره فایل را به صورت html ذخیره میکنه در آدرسی که شما به اون میدین.
---------------------------------------
من نمیدونم
بچه ها زدن به جاده خاکی
هیچ مشکلی هم نداره
اصلا با تراوا و اینا کار نداره
شما خودتون روی هر کامپیوتر برنامه را اجرا کنید مشکلتان حل میشود.
در ضمن من برای این کار نمیخوام از تراوا استفاده کنم.
اصلا برنامه را اون طور که بزرگش کردین نیست
-
آقا ما بزرگش نکردیم که من گفتم اون طوری که اکانت قفل شده می خواد نیاز به تروجان داری و گرنه نمی شه
=====
علیرضا نگفتی چرا سه قسمته
از حالت رر که خارج کردیم همه رو کنار هم بذاریم
-
نه بدون تراوا این کار را انجام میده
و بعد همه را در یک فولدر میزاری
بعد فایل شماره 1 را استخراج میکنی
وبا بقیه فایلها کاری نداری
درست استخراج میکنه
برام جالب بود که بلد نبودی
اخه اونوقت چجوری آموزش شماره 4 را خواندی؟
-
این برنامه ی خوبی هستش اما اگه بتونیم با ریمت دسکتاپ ویندوز وارد کامپیوتر دیگه ای بشیم و این بر نامه روش اجرا بشه عالی میشه من با این روش خیلی کارا کردم اما وارد ویندوز xp نتونستم بشم چون میگه یه یوزر دیگه لاگین کرده اگه وارد بشی اون قطع میشه یا اصلا اجازه ی وارد شدن نمیده حلا اگه کسی این مشکل رو حل کنه عالی میشه :arrow:
-
-
من دانلود كردم ببينم چطورين. ميگم حالا چرا چهار تاس؟ :?: خوب الان ميرم مي بينم ديگه
-
سلام علیرضا جان و تمام دوستان
آقا اگه میشه یه توضیح بدید که این برنامه رو ما توی کامپیوتر خودمون باید اجرا کنیم یا ورش داریم برین تو کامپیوتر طرف اجرا کنیم (که یه خورده مشکل به نظر میرسه) لطفا برامون توضیح بدین بعدش هم ایا این برنامه به درد اینتنت وایر لس هم میخوره؟
ممنون میشم جوابمو بدید
یا حق