باور کن ....1100 می ارزه به این p1 اریکسون....اینا کامپیوتر هم بزنند نمی تونن بازارو از نوکیا بگیرن...فقط صبر کنید 5700 بیاد اون موقع صحبت کنید
Printable View
باور کن ....1100 می ارزه به این p1 اریکسون....اینا کامپیوتر هم بزنند نمی تونن بازارو از نوکیا بگیرن...فقط صبر کنید 5700 بیاد اون موقع صحبت کنید
نقل قول:
ضمن تاييد حرفاي استاد دي جي ممل (نزديك بود بنويسم دي جي مريم:31: )
بايد بگم كه قرار نيست نوكيا همش گوشي يه ميليون تومني بزنه كه
خوب هر كسي يه جور گوشي دو مي پسنده
يكي از دوستاي من ماشينش پرادو هست ولي گوشيش يكي از همين نوكيا هاي كوچك و شيك و خوشدسته با اين كه نه دوربينشون 5 مگا پيكسله و نه چيزاي ديگه دارن
بزار عكس گوشي دوستم رو پيدا كنم براتون بذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وجدانا كدوم گوشي سوني اريكسون مثل اين قشنگي داره؟؟؟؟
ضمنا من از طرح صفحه كليد گوشياي سوني اريكسون خيلي بدم مياد
نگا طرح كليداي 6100 كن :46:
البته اين مدل اخر سوني اريكسون زياد هم زشت نيست از حق نبايد بگذريم
دومین گوشی من 6100 بود. خدائیش خیلی باحال بود. هیچ صفحه کلیدی مثلش ندیدم. هم راحت هم زیبا و بی نظیر.
6100 بهترین گوشی نوکیا زمان خودش بوده . ولی الان کمیاب شده.
بچه ها انصافا نوكيا طراحيه جالبي نداره ولي خوب بلده چي بزنه كه همه رو جذب كنه!
دوره انحصار تموم شده نوكيا تو 2006 كه اصلا حرفي واسه گفتن نداشت و عقب افتاد كل بازار گوشي رو اريكسون گرفته بود ولي خب شير هميشه شيره ديگه حتي اگه پير بشه حتي اگه ور شكست بشه
جسد نوكيا هم ميارزه به كل بازار!!!:27:
دوست عزيز اولا يادت نره كه نوكيا پادشاه موبايلها رو اواخر سال 2006 ساختنقل قول:
در ضمن به خاطر ارزون بودن گوشيهاي سوني اريكسون تو همين ايران هم اين گوشيها بيشتر فروش دارن
شما با 150 تومان مي توني يه گوشي خوب از سوني اريكسون بگيري ولي بايد 100 تومن رو اين بذاري تا بتوني يه نوكياي خوب بگيري
در ضمن نظر شما قابل احترامه
البته اگه يه سري به جدول فروش سايتهاي خارجي هم بزني بد نيست شايد نظرت عوض بشه
ایول دمت گرم .نقل قول:
خیلی باحال گفتی.
:39: :39: :39: :39: :39: :39: :39: :39:
البته فکر کنم چون نوکیا در گوشی های تو رنج قیمت 100 تا 150 هزار تومن یه مقدار از سونی اریکسون عقبه ما را این طور غافل گیر کرده در ضمن راست می گه این دوستمون حتما نباید گوشی جدید گرون باشه.