تو مايه هاي 500 بايد باشهنقل قول:
Printable View
تو مايه هاي 500 بايد باشهنقل قول:
انتظار بش از حد از ان 73 ای ها نیست:41:
کا 800 دی ها خودتون رو ناراحت نکنین اصلا ارزش نداره:31:
وقتی که یه گوشی زشت...بی کلاس ...هنگی...با اون دوربینش رو با کا 800 ناز...خوش دست....خوشگل و بی هنگ و با سرعت و دوربین 20 تش مقایسه می کنن بهتره که اصلا ارزش خودتون رو پایین نیارین و اصلا جوابشونو ندین:8: :27:
:40: :11: Only K800 SonyEricsson
نقل قول:نقل قول:
ببخشيد كي گفته K800 با اون ريختش داره قيمتش به N73 ميرسه ؟؟!؟!!
بعدشم كي گفته كه K800 دوربينش از N73 بهتره اگه واقعا كسي بي طرفانه با دو تا چشماش ديده كه دوربين K800 ّبهتر از N73 هست بايد بگم كه بلد نيست دوربين تنظيم كنه !!!!!:13:
راستي ميبينم كه آقاي تي كام موبايل به حقشون يعني بن رسيدن !!:27: :21:
اونم اخراج براي هميشه !!!!!!!!!!!!!:27:
نقل قول:
tcom_mobile
توهین به کاربران
استفاده از کلمات نامناسب
فحاشی به مدیر انجمن پس از دریافت کارت زرد
برای همیشه اخراج شد
من هم با N73 موافق هستم
نه اینکه دلیل نمیشهنقل قول:
خود من n73 ندارم اما بهش رای داده بودم
ببینید من خودم از n73 بدم نمیاد ولی شما باید قیمتها رو هم در نظر بگیرید
شما 460000 پول میدی ک800 میخری با بهترین دوربین موبایل دنیا هنگم نمیکنه تازه حداقل خز نشده که هیچ کمیابم شده.ولی 600000 میدی واسه n73 که برتریهاش نسبت به k800 فقط صدای بلندتر صفحه ی بزرگتر و pdf وoffice i .یعنی بخاطره این چندتا اختلاف جزی اینقدر اختلاف قیمت باید وجود داشته باشه؟
آخرین قیمتی که از k800 سریال اصل با گارانتی سیتادل دارم 550 تومن !نقل قول:
شما هم آخرین قیمت n73 رو بنویسید ببینیم چقدر اختلاف قیمت دارن !
اگر همینطور کا800 کم پیدا بشه قیمتش بالاتر هم میره !
به قول شما " ریختشم" خیلی از ان 73 بهتره ! اصلا دلیل اینکه من ان73 نخریدم همین ریخت و قیافه ضایعش بود ! (عکسهای پایین رو ببین تا خودت متوجه بشی)
در مورد دوربین ! جالبه هر کی میخواد مقایسه بکنه عکسی که با کا800 در حالت auto میگیره رو واسه مقایسه میذاره ! (البته بندگان خدا حق هم دارن ! هنوز متوجه نشدن کا800 یه دوربین حرفه ای داره و واسه گرفتن عکس باید روی تنظیمات کار کنن تا به بهترین کیفیت برسن )
بعد عکسی که با حالت auto گرفته شده رو با عکسی که ان 73 میگیره مقایسه میکنن ! تا اونجا که من میدونم دوربین ان73 در بهترین حالتش اوپتیماز شده و به هیچ وجه تنظیماتش در حد کا800 نیست ! یعنی بهترین عکس کا800 با بهترین تنظیمات و بهترین عکس ان73 با بهترین تنظیمات (که نداره) از نظر کیفیت قابل مقایسه نیست (یعنی کا800 بهترین عکس رو میگیره)
خودم عکسهایی که با کا800 به صورت auto و در بهترین تنظیمات مناسب با محیط انداختم زمین تا آسمون با هم فرق داره ! (از نظر کیفیت رنگ و جزئیات) در مقایسه با ان73 که دیگه بحثش جداس.
پس هر وقت کسی عکسی با بهترین تنظیمات هر دو گوشی رو واسه مقایسه گذاشت اونوقت میشه فهمید کیفیت دوربین کدوم گوشی بیشتره ! اگر به ان73 دسترسی داشتم خودم این کارو میکردم !
در مورد عکاسی توی شب هم که دیگه خود ان73 ای ها به کیفیت کا800 اعتراف میکنن !
اینم 3 تا عکس خوشگل از k800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از عکس ان73 ... خودتون مقایسه کنید !
************* کا800 بهترین انتخاب عکاسان حرفه ای **************
انصاف این بود که از همون سایتی که عکسهای K800 رو گرفتی عکسهای N73 رو هم میذاشتی .... اونو رفتی از یه سایت خارجی گرفتی اینو از سایت ایرانی ... بابا بی خیال دیگه ....
n73 خوبه ميشه گفت عاليه ولي گوشي خوب كم نيست
n77 بياد غوغا ميشه البته توي ايران كار نميكنه
چون ماهواره داره و توي ايران ماهواره داشتن گناه كبيره است
اميدوارم كه ايشون راضي باشن كه من از پستشون استفاده مي كنم
اولا ايشون هنوز اين گوشي رو نخريده و به خشكلي و خوشدستي k800 نسبت به n73 گفتهنقل قول:
دوما دوربين n73 كه اصلا به k800 نمي رسه اگر باور نداريد يك سرچ تو گوگل بكنيد و ببينيد دوربينهاي حرفه اي امكانات k800 داره يا n73
سوما صفحه يكم بزرگتر از k800 باشه ولي كيفيت اونو نداشته باشه چي فايده خودتون مقايسه كنيد البته الان من اون عكسي كه از سايت mobilereweo.com است و ندارم هركي داره بذاره تا خود n73 دارا و بقيه مقايسه كنند