نقل قول:عکس سومی روشنتر از بقیه هست....نقل قول:
لطف کنید بگید این عکسا چه تفاوتی با هم دارن؟؟؟؟
...به شما گفتم ورژن نرمافزاری رو بنویس...فریمورتو بنویس تا با هم مقایسه کنیم...یه بار دیگه هم گفتم شاید با یه آپدیت حل شه...
Printable View
نقل قول:عکس سومی روشنتر از بقیه هست....نقل قول:
لطف کنید بگید این عکسا چه تفاوتی با هم دارن؟؟؟؟
...به شما گفتم ورژن نرمافزاری رو بنویس...فریمورتو بنویس تا با هم مقایسه کنیم...یه بار دیگه هم گفتم شاید با یه آپدیت حل شه...
ادامه عکسها:
این عکسها تو روز روشن ار سوژه های نزدیک گرفته شده :
white balance= daylight ....macro=on....brightness=+0.30
این عکسها در فضای اتاق گرفته شده ...در اون گل زرده نور محیط بیشتره...اما اونیکی در فضای نسبتا تاریک:
night mode= on....white balance=fluorescent....brightness=+0.07
white balance رو گذاشتم رو fluorescent که زردی و حرارت عکس رو کم میکنه ...به گله زرد نگاه کنید ...این بار دیوار سفید افتاده:
2 تا عکسه متفاوت: گل و گلخونه
گل: whit balance=daylight .....macro=on....brightness=+0.03
گلخونه : night mode = on ... brightness=+0.30.white balance= Auto....
عکس از صفحه کتاب:
nightmode=on....whitbalanc=Auto...brightness=0.00. ...flash=used....distance=30cm
به نوشته های کتاب دقت کنید ...چقدر واضحه! مثله فتوکپی :21:
نقل قول:
درستش اينه كه خوت ميگي عكاسي و عكس گرفتن قلق داره
اول اينكه همه دوربين هاي ديجيتال ( مخصوصا ارزون قيمت هاش - منظورم زير 800 - 900 هزار تومنه ) توي نور طبيعي و مصنوعي واكنشهاي شديدي نشون ميدن . يعني فقط در نور روز خوب عكس ميگيرن . ديگه تكليف دوربين موبايل مشخصه
دوم اينكه بعضي كارخونه هاي گوشي سازي واسه بهتر ديده شدن عكس توي ال سي دي يه انگولكهايي رو توي رنگها و شارپنس نصوير خروجي دوربين انجام ميدن كه همين منجر ميشه كه ديگه نشه عكس رو توي نرم افزار هاي گرافيكي اصلاح كرد . اما دوربين 810 عكسها رو خراب نميكنه . كافيه يه كم كار با فتوشاپ يا امثال اينها رو بلد باشي تا به نتيجه هاي خيره كننده اي دست پيدا كني ( ويراسش عكس اصلا چيز بدي نيست حتي عكاس هاي فوق حرفه اي هم بدون ويرايش عكسشون رو بيرون نميدن)
سوم اينكه تو اگر ميخاي بفهمي عكست خوبه يا نه يا كيفيت دوربينت چطوره بايد يكي از عكساتو بدي لابراتوار هاي عكاسي برات چاپ كنن . ( منظورم پرينت و... اين حرفا نيستا - چاپ ديجيتال روي كاغذ حساس عكاسي ) مثل عكسباران . اونجاس كه واقعا كيفيت دوربينو ميتوني ببيني.
چهارم اينكه ديدم خيلي در قيد و بند وايت بالانس هستي . يان مقاله مارا بخوان تا رستگار شوي
:10: :10: :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نامردی که night mode رو توی روز روشن کنید . چون وقتی روشنش کنید بیشتر نویزها از بین میره .
حاج شهاب کارت ردیف شد ؟
من ورژن فریمور های سونی اریکسون رو نمیدونم چطوریه ولی فکر کنم اینه: R4EA031نقل قول:
اینو با زدن کد *>*>>*< بدست آوردم. در قسمت software info
درسته؟
اگه این نیست، بگو کجا باید پیداش کنم.
سونی اریکسون کد مستقیم برای دادن فریمور نداره؟ (سامسونگ کجایی که یادت بخیر:31:)
خب راستش کار با فتوشاپ رو خوب بلدم. ولی فکر کن میری پارک یا خارج از شهر، کن سولقون، بعد 500 تا عکس می گیری. خدائیش حال ویرایش عکسا رو داری؟نقل قول:
دیگه حداقل 100 تاش نیاز به ویرایش داره.
در مورد وایت بالانس هم عزیز دلم، مقاله خودت رو خوندم که رستگار شدم :31:
ولی در خیلی از موارد می بینم که اتومات خیلی بهتر عمل می کنه و با تنظیم دستی، تصویر بدرنگ میشه.
خب اینم یه جور ضعفه خدائیش.نقل قول:
چرا باید night mode رو توی روز روشن کرد؟؟!!!
والا فعلاً در حال آموزشیم :46:نقل قول:
شما هم اگه حرف خاصی به نظرت میاد دریغ نکن.:10:
خب بالاخره بعد از مدتی، یه دلگرمی. یه عکس توپ گرفتم.
این عکس معرکه شده: (البته همه تنظیمات روی اتومات هست)
این عکس هم که گرفتم، قبلاً با دی820 ازش گرفته بودم.
جفتشون هم خوب شده.
w810i
D820