سلام کورش جان .
اینی که شما فرمودید باید هک کنید بد میتونین بفهمین که چی گوش میده الان و ساعت ویندوز طرف چند دقیقه عقب هست یا جلو هست.
:D :D
سلام کورش جان .
اینی که شما فرمودید باید هک کنید بد میتونین بفهمین که چی گوش میده الان و ساعت ویندوز طرف چند دقیقه عقب هست یا جلو هست.
:D :D
من از اين برنامه Buddy Spy 2.2.06 استفاده ميكنم و هرگز مشكلي باهاش ندارم. خيلي باحاله! :D
سلام دوست من شما همین جدیدا از لینکی که من دادم دانلد کردین ؟؟؟ یا نه خودتون میدنستین آخه من میخوام بدونم که چرا بعضی ها میگن نمیشه بعضی ها میگن خوبه مال من که جواب میده . :Dنقل قول:
نوشته شده توسط nazar
سلام دوست عزيز سعيد
بله عزيز از همين لينكي كه شما داديد دانلود كردم. دستت درد نكنه كاره من رو كه خيلي راه انداخت! ممنون!
سلام آقا متشکر .نقل قول:
نوشته شده توسط nazar
پس دیگه خیالم راحت شد که مشگلی نیست .
دوستان هم دیگه متوجه شدند که باید کمی ور برن باهاش .
آقا خواهش میکنم .وظیفه بود.
:D :wink:
سلام به همگي: من 1 برنامه بوت خوب مي خوام . كه پشت سر هم پيام بده . :twisted:
سلام مجتبی جان ورود شما رو تبریک میگم .
و این که اینجا چرا گفتی تاپیک داشتیم عزیز .اونجا باید پیگیری میکردی .
متشکر از شما.
:D
نستا جان سلام. من وقتي اين ورژن رو كه شما لينك دادي رو دانلود و نصب كردم ديدم هموني هست كه خودم چند روز پيش داشتم و كار نمي كرد. باز هم كار نكرد. اما فكر مي كنم به خاطر اينه كه من از طريق شبكه به اينترنت وصل مي شم و در واقع isa-server جلوي اين كار رو مي گيره. چون اين مشكل رو با خيلي موارد ديگه هم دارم. مثلا با مسنجر نمي تونم فايلي بگيرم يا بفرستم.
پس به احتمال زياد برنامه اي كه لينك دادي سالمه و مشكل از مسايل جانبي است. به هر حال ممنون
سلام مهدی جان خواهش میکنا.
من احتمال میدم که روی سرو ر شما هم فایر وال نصب هست که این هم شاید از نظر پورت و ای پی خوب تاثیر داشته باشه.
آقا ورژنه بالاترشو ندارین این رو ویندوز ایکس پی نمیاد :arrow: :arrow: